Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Susanne Birgit Lee

Dagplejer Susanne Birgit Lee

Hvem er jeg?

Jeg hedder Susanne Lee. Jeg har været dagplejer siden 2005. Når I kommer i mit hjem, vil I møde min mand David og vores datter Christine, som er fra 1997.
Vi har i 16 år boet i en dejlig stor lejlighed i Scheelsminde. Hertil har vi en skøn lukket gårdhave og som nabo en stor spændende legeplads med sand, gynger, vippe, boldbane og m.m. Kvarteret byder på mange udflugtsmuligheder. Her er bl.a. en stor naturlegeplads, øster ådalen og syd skoven. Alt dette har vi i gåafstand og giver os rig mulighed for at opleve naturen og være nysgerrige omkring dens indhold og mange muligheder.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

For mig er det meget vigtig, at både børn og forældre, altid føler sig velkommen. Jeg lægger stor vægt på et godt og trygt samarbejde, hvilket er med til, at børnene også hurtigt føler sig trygge i en ny hverdag.
Jeg bruger meget tid på sprog, motorik og bevægelse både inde og udendørs. Det kan være, at vi hopper, slår kolbøtter, løber, triller og danser hvilket motorisk styrker børnene. Jeg sætter ord på vores gøremål i hverdagen og øver sang og fagte-lege, som er med til, at styrke sprogudviklingen.
Hver fredag går vi i heldagslegestue. Vi har nogle dejlige lokaler i Skalborg, hvor vi har en skøn og anderledes dag sammen med mange andre børn og dagplejere.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Her hos mig får børnene en forudsigelig hverdag i trygge rammer, hvor der er tid til det enkelte barn. En hverdag hvor jeg har fokus på børnenes trivsel.

Mange hilsner og på gensyn
Susanne Lee

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Susanne Birgit Lee
Scheelsmindevej 92
9200 Aalborg SV

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang