Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Conny Jensen

Dagplejer Conny Jensen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Conny, og jeg bor på Ahornvej i Nibe. Jeg har været dagplejer siden 1998, og jeg er gift med Kurt. Sammen har vi en søn - Tom fra 87. Vi har også en hund, der hedder Dino.

Vores hus er røgfrit. Jeg er langtidsfrisk (hvilket vil sige at jeg har meget få sygedage), og jeg har førstehjælpskursus. Jeg har deltaget i "kroppen på toppen"-kursus, som lægger vægt på at børn får brugt kroppen og får pulsen op hver dag.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg er naturdagplejer, da vi er ude i naturen hver dag, f.eks. går vi i skoven, på legepladsen, ude på gården og kigge på dyr og maskiner, på havnen, og i sandkassen. Vi går også på biblioteket, vi synger og danser, og en gang om ugen går vi i legestue, hvor vi laver aktiviteter sammen med andre børn og dagplejere.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg lærer børnene at være sociale og tage hensyn til hinanden, og blive selvhjulpne. Jeg bruger også babytegn i min kommunikation med børnene.
Jeg inddrager børnene i de daglige gøremål som madlavning, borddækning og oprydning. Aktiviteterne er selvfølgelig tilpasset børnenes alder og behov.

Jeg lægger stor vægt på at imødekomme det enkeltes barns behov. Jeg vægter godt forældresamarbejde meget højt så både børn og forældre føler sig trygge.

Med venlig hilsen
Conny

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:45 16:20
Tirsdag 06:45 16:20
Onsdag 06:45 16:20
Torsdag 06:45 16:20
Fredag 06:45 16:20

Kontakt

Conny Jensen
Ahornvej 8
9240 Nibe

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang