Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Anja Ullits Nielsen

Dagplejer Anja Ullits Nielsen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja, og har været dagplejer siden 2007.
Jeg bor i et hus tæt på skoven sammen med mine 2 piger Celine (2006) & Lærke (2008) og vores meget kælne og legesyge kat Speedy.

Både børnene og jeg nyder at være ude, derfor bruger vi en del tid i haven, i vores store sandkasse, på ture i skoven, til vandet, på besøg hos den nærliggende ”bondemand” eller på besøg hos en kollega. Om morgenen og når vejret ikke er til at være ude, hygger vi inde i udestuen, som er indrettet til legerum, vi løber eller spiller bold i den lange gang, læser/kigger i bøger og vi danser og synger.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi er i heldagslegestue 1 gang om ugen, hvor vi hygger og leger med en masse andre børn og 4 andre dagplejere. I legestuen har vi i løbet af året, små temaer som feks. naturen i fokus, krop og bevægelse og socialt samspil. Bedsteforældredag, forældrekaffe, jul, fastelavn, påske mm. Aktiviteten bliver tilpasset den børnegruppe vi nu har, og nogle gange deler vi os op, så de store og små får forskellige udfordringer.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det betyder meget for mig, at børnene (og forældrene) får den bedst mulige start på dagligdagen i dagplejen, og derfor har jeg meget fokus på tryghed, ro og omsorg for det enkelte barn, så barnet oplever dagplejen som et forudsigeligt, trygt og rart sted at være.
For at nå dette mål, fortæller jeg åbent og ærligt forældrene om barnets dag og håber forældrene vil vise mig den samme tillid.

Jeg prøver at give en varieret og sund kost, med lidt plads til hygge ved specielle lejligheder i samarbejde med forældrene.

Med Venlig Hilsen
Anja Ullits Nielsen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Anja Ullits Nielsen
Skalvej 6
9240 Nibe

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang