Skip til hoved indholdet
  Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Netværk og partnerskaber Partnerskabet for Iværksætteri

Partnerskabet for Iværksætteri

Partnerskab for Iværksætteri arbejder for at gøre det nemt og attraktivt at være iværksætter i Aalborg. Medlemmerne består af erhvervsorganisationer, erhvervsfremmeaktører og uddannelsesinstitutioner.

Sammen om iværksætteri i Aalborg

Partnerskab for Iværksætteri består af repræsentanter for alle trin i fødekæden til morgendagens iværksættere samt repræsentanter for etablerede virksomheder, som iværksættervirksomheder kan samarbejde med og selv udvikle sig til. Partnerskabet dækker derfor hele skalaen fra spæde innovative tanker i folkeskolen til vækstiværksættere med succesfulde forretningskoncepter.

Partnerskabet sikrer - både sammen og hver for sig - de bedst mulige rammer på alle stadier, eksempelvis fra uddannelsesinstitutionernes iværksætterindsats til vejledning og sparring i BusinessAalborg og hos erhvervsorganisationerne. Partnerskabet skaber med samarbejdet bro mellem de forskellige udviklingsstadier for iværksættere. 

Partnerskab for Iværksætteri består af

 • BusinessAalborg
 • Dansk Industri, DI
 • Erhvervshus Nordjylland
 • Erhvervsnetværk 9220
 • Erhverv Norddanmark
 • Fonden for Entreprenørskab
 • SOSU Nord
 • TECHCOLLEGE
 • University College Nordjylland, UCN
 • Aalborg Handelsskole
 • Aalborghus Gymnasium
 • Aalborg Kommunes Erhvervsplaymaker 
 • Aalborg Universitet, AAU

Det er BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling, der fungerer som sekretariat for Partnerskab for Iværksætteri. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Se kontaktdetaljer nedenfor. 

Hvis du vil vide mere

Samarbejdet om iværksætteri er unikt og skaber synergi, kvalitet og sammenhæng til gavn for iværksættere i Aalborg. Det sker blandt andet, når Partnerskab for Iværksætteri afholder StartUp Days, hvor der sættes spot på alt det, iværksætteri kan og gør i Aalborg. Det sker også i det daglige, når elever fra folkeskoler og ungdomsuddannelser kommer på besøg i StartUp Café Aalborg, og når erfarne erhvervsfolk fra erhvervsorganisationer melder sig som mentorer for unge iværksætterspirer.

Andre eksempler på tiltag og events er, når Erhverv Norddanmark er dommere ved innovationskonkurrencen Edison for skoleelever, når Aalborg Universitet og University College Nordjylland sammen laver StartUp Dating, når iværksætterkonsulenter fra BusinessAalborg holder oplæg for elever på ungdomsuddannelser, og når SOSU Nord og TECHCOLLEGE sammen laver events, hvor eksempelvis studerende fra sundhedsuddannelser og håndværk sammen laver innovative løsninger på praktiske udfordringer i plejen. 

Partnerskab for Iværksætteri står bag Aalborgs iværksætterstrategi, som som netop nu er under udarbejdelse for perioden 2023-2026 i tæt samarbejde med en lang række samarbejdspartnere og aktører. Iværksætterstrategien sætter rammer, retning og fremtidige mål for iværksætteri i hele Aalborg Kommune. Visionen er at skabe en iværksætterby i verdensklasse, hvor Aalborg er være kendt og anerkendt lokalt, nationalt og internationalt som et unikt og inspirerende sted for alle iværksættere. 

Karen Tryk Espensen

Udviklingskonsulent

25 20 15 32

+4599311532

kte@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere