Skip til hoved indholdet
  Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Netværk og partnerskaber Green Hub Denmark

Green Hub Denmark

Green Hub Denmark er et stærkt offentligt-privat partnerskab. Vi arbejder med grøn innovation, bæredygtige forretningsmodeller samt test og demonstration af morgendagens grønne løsninger.

Green Hub Denmark partnerskabet

Green Hub Denmark er et stærkt offentligt-privat partnerskab. Vi bygger bro mellem virksomheder, forbrugere, forskere og myndigheder og skaber en samarbejdsplatform, som muliggør test og demonstration af grønne løsninger. Med base i hjertet af Aalborg arbejder vi sammen med dygtige partnere i hele Nordjylland. Fra Hanstholm til Hobro arbejder vi med grøn innovation, bæredygtige forretningsmodeller samt test og demonstration. 

Green Hub Denmark bidrager således til at løse klimaudfordringer, tiltrække investeringer og skabe flere grønne jobs ved at udvikle, teste og skabe forretning af fremtidens grønne løsninger.

Grønne løsninger i verdensklasse

Aalborg og Nordjylland har en lang historik med at skabe grønne løsninger i verdensklasse. Her er det vilje og viden, som gør forskellen, for vi har både stærke spillere og unikke rammer for at teste og demonstrere grønne idéer og løsninger. Vi faciliterer samarbejde på tværs for at øge vækst, beskæftigelse og eksport. Green Hub Denmark bidrager således til regeringens ambitiøse mål om at reducere CO2 udledningen med 70 procent samtidig med, at vi er med til at tiltrække flere investeringer og skabe flere grønne jobs.

Green Hub Denmark arbejder for at gøre Nordjylland til Silicon Valley for grøn omstilling.

CO2Vision

Et af de projekter, som vi er dybt involveret i, er CO2Vision. Her arbejder vi målrettet med fangst, anvendelse og lagring af CO2 ved hjælp af de 92,4 millioner kroner fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, som vi fik del i. 

Læs mere om projektets formål, investeringer og partnere på CO2Visions hjemmeside

Trækker nationale og internationale tråde

Green Hub Denmark har udnævnt en bestyrelse bestående af en række fremtrædende repræsentanter fra det nordjysk erhvervsliv og forskning.

Green Hub Denmark sekretariatet er en del af BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. Michael Stie Laugesen projektchef i Green Hub Denmark og teamleder for en række medarbejdere, som er dybt involveret i mange af de grønne projekter, der hører under partnerskabets paraply.  

Partnerskabet trækker tråde både nationalt og internationalt og investerer selv 7,5 mia. i grønne løsninger på tværs af hele Nordjylland. Samtidig er vi én fælles indgang for virksomheder, der vil være med til at udvikle, teste og skabe forretning af fremtidens grønne løsninger.

Sekretariatet

Sekretariatet for Green Hub Denmark består af repræsentanter fra: 

 • Erhvervshus Nordjylland 
 • Thisted Kommune 
 • NordDanmarks EU-kontor 
 • Port of Aalborg 
 • Aalborg Universitet 
 • Aalborg Forsyning 
 • Hydrogen Valley 
 • Hjørring Kommune 
 • Frederikshavn Kommune 
 • Vesthimmerland Kommune 
 • Region Nordjylland 
 • Aalborg Kommune 
 • Klimaalliancen Aalborg 

Nysgerrig på mere?

Besøg os på websitet Green Hub Denmark og bliv klogere på vores arbejde med at test og demonstration af grønne løsninger. Her kan du også møde medarbejderne, blive klogere på Nordjyllands grønne kompetencer og løsninger samt projekter inden for grøn omstilling. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn. Ligeledes kan du modtage nyheder fra Green Hub Denmark direkte i din indbakke - tilmeld vores nyhedsbrev

Michael Stie Laugesen

Projektchef

mila@aalborg.dk

Måske du også er interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje