Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Netværk og partnerskaber Green Hub Denmark

Green Hub Denmark

Green Hub Denmark er et stærkt offentligt-privat partnerskab, som samler aktører, der vil være med til at udvikle, teste, demonstrere og skabe forretning af fremtidens grønne løsninger. 

Green Hub Denmark partnerskabet

Med base i hjertet af Aalborg arbejder vi sammen med dygtige partnere i hele Nordjylland. Fra Hanstholm til Hobro arbejder vi med test- og demonstrationsprojekter, partnerskabsdannelse og samarbejde på tværs.

På den måde bygger vi bro mellem virksomheder, forbrugere, forskere og myndigheder og skaber en samarbejdsplatform, som muliggør test og demonstration af grønne løsninger. 

Grønne løsninger i verdensklasse

Aalborg og Nordjylland har en lang historik med at skabe grønne løsninger i verdensklasse. Her er det vilje og viden, som gør forskellen, for vi har både stærke spillere og unikke rammer. Vi faciliterer samarbejde på tværs for at øge vækst, beskæftigelse og eksport. 

Green Hub Denmark bidrager således til regeringens ambitiøse mål om at reducere CO2 udledningen med 70 procent samtidig med, at vi er med til at tiltrække flere investeringer og skabe flere grønne jobs.

Green Hub Denmark arbejder for at gøre Nordjylland til Silicon Valley for grøn omstilling.

CO2Vision

Et af de projekter, som vi er dybt involveret i, er det nordjyske fyrtårnsprojekt CO2Vision. Her arbejder vi målrettet med fangst, anvendelse og lagring af CO2, og som en del af CO2Vision etableres en række testsites, hvor løsninger testes og demonstreres. 

Læs mere om projektets formål, investeringer og partnere på CO2Visions hjemmeside

Trækker nationale og internationale tråde

Green Hub Denmark har udnævnt en bestyrelse bestående af en række fremtrædende repræsentanter fra det nordjysk erhvervsliv og forskning.

Green Hub Denmark sekretariatet er en del af BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. Michael Stie Laugesen er projektchef i Green Hub Denmark og teamleder for en række medarbejdere, som er dybt involveret i mange af de grønne projekter, der hører under partnerskabets paraply.  

Partnerskabet trækker tråde både nationalt og internationalt. Samtidig er vi én fælles indgang for virksomheder, der vil være med til at udvikle, teste og skabe forretning af fremtidens grønne løsninger.

Nysgerrig på mere?

Besøg os på websitet Green Hub Denmark og bliv klogere på vores arbejde med test og demonstration af grønne løsninger. Her kan du også møde medarbejderne, blive klogere på Nordjyllands grønne kompetencer og løsninger samt projekter inden for grøn omstilling.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn

Ligeledes kan du modtage nyheder fra Green Hub Denmark direkte i din indbakke - tilmeld vores nyhedsbrev

Michael Stie Laugesen

Projektchef

mila@aalborg.dk

Måske du også er interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang