Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Etablering og investering Nyhedsbrev til virksomheder

Nyhedsbrev til virksomheder

Hold dig opdateret på services, events og nøgletal for erhvervsudviklingen i Aalborg Kommune samtidig med, at du får inspiration fra andre spændende Aalborg-virksomheder.

BEDREOverblik tager temperaturen på Aalborg 

I dette nyhedsbrev får du indblik i fakta og nøgletal om erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland. Vi giver dig de nyeste analyser om eksempelvis beskæftigelse, brancher, grøn omstilling og befolkning. 

Det er også her, at du får inspiration fra andre Aalborg-virksomheder og viden om de services, som du kan gøre brug af som virksomhed. 

Gå heller ikke glip af invitationer til events, herunder vores årlige Morgenbriefing, som plejer at tiltrække omkring 1.000 erhvervsfolk. 

Bag nyhedsbrevet til virksomheder står BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland og gøre det nemt for dig at starte, drive og udvikle virksomhed i vores kommune. Som sådan er vi paraply for en række erhvervsindsatser, projekter og partnerskaber, der kan gøre en forskel for din virksomhed. 

Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden. 

Lisbeth Røjkjær Ørtoft

Kommunikationsansvarlig

25 20 15 48

lro@aalborg.dk

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang