Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Aalborg-Metoden

Navnet Aalborg-Metoden har en lidt uvis oprindelse, men på et tidspunkt fandt vi ud af, at strømrenderne skulle bugtes med en anden frekvens end den anbefalede fra styrelsen

Aalborg-Metoden dækker nu hele konceptet med skæremetoder og kontrakter, styring, tilsyn og opfølgning og tilretninger. Vores pointe er, at tilsyn skal være dedikeret, og det ofte er det, der gør forskellen på, om man når i mål.

Det er så godt som alle vores vandløbssystemer, vi ser forbedringer i, fordi vi har ført et aktiv tilsyn og justeret ind. Det har ikke været nok bare at overlade opgaven til entreprenørerne.

Opgaven er blevet detailbeskrevet, og entreprenører er blevet engageret i opgaven. Det kræver de rigtige folk - der kan og vil.

Miljøvenlig vedligeholdelse er hård ved grejet og kræver konstant udvikling og tilpasning. 

Vi har i forbindelse med høring fra Naturstyrelsen af udkastet til "Faglig udredning om grødeskæring i vandløb" ønsket at supplere den eksisterende viden om metoden og dens effekter med en såkaldt ekspertvurdering.

"Ekspertvurdering om grødeskæring" kan bestilles nederst på siden.

Aalborg Kommune og Sloths Naturpleje har været i dialog med SEGES (Landbrug og Fødevares rådgivningspartner) om Aalborg-Metoden, og det er, der kommet en beskrivelse ud af.

Se beskrivelsen om grødeskæring som forbedrer både afvanding og miljø

Vi sender det du mangler

Skriv til os, hvis vi skal sende dig ekspertvurderingen om grødeskæring

Du kan også ringe på tlf. 9931 2050

Webtilgængelighed

Det er vigtigt for os, at Aalborg Kommunes hjemmesider kan bruges af alle, der kan og vil. 

Hvis du har brug for et tilgængeligt alternativ til indhold på denne side, så skriv eller ring til vores serviceteam vedrørende webtilgængelighed.

Kontakt vedrørende webtilgængelighed
Skriv til os på was@aalborg.dk
Ring på telefon 9931 1619

 

Del indhold