Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mød vores organisation

Her kan du læse om mere om vores DNA, forvaltninger og politikker.

Vores arbejdspads - kom med på en fantastisk rejse

Som medarbejder i Aalborg Kommune kommer du med på en fantastisk rejse. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.  Når vi løser vores opgaver, gør vi det igennem inddragelse og tværfaglighed. Det tror vi på giver den største værdi – også for dig. Det er derfor, vi siger, at det skal give mening at være ansat hos os.   

Vores kommune - i rivende udvikling

Hvert år vokser Aalborg Kommune med flere end 1.000 nye indbyggere. Mennesker, der ønsker at bo i en mangfoldig kommune, som har alt.

Vi er i rivende udvikling og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser, et rigt kultur- og fritidsliv samt en velfærd, der tilsammen har været med til at kåre Aalborgs borgere til de lykkeligste i Europa.  

Mød vores syv forvaltninger

I Aalborg Kommune har vi syv forvaltninger, der tilsammen udgør Danmarks beste arbejdplads, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene. 

Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen

Velkommen til Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen og velkommen fra 5.056 nye kollegaer. Vi arbejder i vidt forskellige job - men har én ting til fælles. For os handler det om mennesker. Uanset om vi arbejder med børn, udsatte, ledige eller med rekruttering til virksomheder – ja så gør vi en forskel for mange mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Vi ser #mulighederforalle. Vi er med gennem livet, men vi gør det ikke alene. Borgerne er vores vigtigste samarbejdspartnere. 

Borgmesterens Forvaltning 

Velkommen til Borgmesterens Forvaltning og 250 dedikerede kolleger, der sætter udvikling i højsædet. Det er en del af vores dna at gå forrest og samarbejde med kommunens øvrige seks forvaltninger, og det samfund vi er en del af. Vi indtager ofte den koordinerende rolle og ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe de mange borgere, virksomheder og medarbejdere, der hver dag bidrager til at gøre Aalborg til Danmarks bedste kommune og arbejdsplads. For at kunne lykkes med det, opsøger vi dialogen og tænker i tværgående løsninger, der griber morgendagens muligheder. Det tror vi på skaber de stærkeste resultater. 

Ældre- og Handicapforvaltningen

Velkommen til Ældre- og Handicapforvaltningen. Vi arbejder for at fremme menneskers mulighed for at leve et uafhængigt liv gennem udvikling, støtte og omsorg. Og vi gør det sammen. Sammen med frivillige, med virksomheder, organisationer, pårørende og sammen med de mennesker, vi er her for.  

Vi er vi mere end 6.500 ansatte, der hvert år er i kontakt med flere end 19.000 mennesker i kommunen. Mennesker, som på den ene eller anden måde har brug for vores støtte og omsorg i hverdagen. Sammen arbejder vi hver dag på at skabe livskvalitet og velfærd.  

Vi udvikler velfærd sammen. 

By- og Landskabsforvaltningen

Velkommen til  By- og Landskabsforvaltningen, hvor vi hver dag arbejder for at udvikle en harmonisk kommune. Vi er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune.  Sammen med borgerne ønsker vi at gøre Aalborg til den bedste kommune at leve, bo og arbejde i - både lige nu, men også i fremtiden. En kommune, hvor vi benytter, udvikler og værdsætter vores byer og unikke landskaber.    

Sundheds- og Kulturforvaltningen

Velkommen til Sundheds- og Kulturforvaltningen og godt 600 kolleger. Vi er en bred vifte af engagerede medarbejdere, der arbejder på at skabe attraktive muligheder for livsudfoldelse.  
Det gør vi ved at udvikle mulighederne for et aktivt, sundt og meningsfuldt liv i samarbejde med borgere, foreninger og virksomheder. Som medarbejder i Sundheds-og Kulturforvaltningen bliver du en del af en visionær forvaltning, der tænker i helheder og løser opgaver med viden og faglighed. 

Skoleforvaltningen

Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune. 

Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i. 

Miljø- og Energiforvaltningen

Velkommen til Miljø- og Energiforvaltningen, hvor vi står vi i spidsen for at servicere borgere og virksomheder, så vi sikrer et godt miljø og går foran i den grønne omstilling. Vores kerneopgaver ligger inden for genbrug af affald, beskyttelse af vandressourcer og miljøet samt klima og bæredygtighed. Vi sætter en ære i at bidrage til at vore borgere, virksomheder og natur har de bedste vilkår til at understøtte en grøn fremtid. 

Sammen går vi en bæredygtig fremtid i møde.

Del indhold