Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mød Christian

Renovationschaufførelev

Christian

Hvorfor har du valgt uddannelsen?

Jeg valgte uddannelsen fordi jeg gerne ville prøve noget nyt, og have en hverdag, hvor man skal bevæge sig hver dag og befærde sig ude. Før jeg startede på uddannelsen, sad jeg kun bag en computerskærm, og derfor sætter jeg især pris på at komme ud hver dag i forbindelse med mit arbejde.

Hvad er dine ambitioner i forhold til fremtiden?

Jeg har et princip der hedder, at man har et standpunkt til man tager et nyt. På nuværende tidspunkt ved jeg ikke helt præcis, hvad jeg vil, men det kan godt være, at jeg om 10 år vil prøve noget andet inden for faget. Men jeg er meget glad for mit arbejde, som det er nu.

Hvilken del af uddannelsen/jobbet kan give dig et smil på læben?

Det der kan give mig et smil på læben er, når jeg kommer kørende om morgenen, og ser de små børn stå og vinke til mig ud af vinduerne. Endnu en ting som kan give mig et smil på læben er, når jeg har det sjovt med mine kollegaer, da vi har et godt samarbejde.

Hvilke ansvarsområder er du ansvarlig for?

Mine ansvarsområder er, at jeg gør arbejdet rigtigt efter reglerne. Det kan f.eks. være når jeg skal overholde færdselsreglerne og udfylde papirerne, når jeg kører ud til private beboer og til firmaer for, at hente stativer, container mm. På længere sigt vil jeg få mange forskellige arbejdsopgaver, hvor jeg ligeledes får forskellige ansvarsområder, hvilket jeg ser meget frem til.

Hvordan kunne en typisk arbejdsdag se ud for dig?

Jeg starter dagen ud med, at få et overblik over dagsordenen, hvorefter jeg tager med de forskellige biler, hvor jeg oftest går bag bilen det meste af dagen. Herefter spiser vi frokost sammen, og kører derefter videre rundt til de forskellige steder. Inden vi kører hjem og slutter dagen af skal vi naturligvis tømme bilen, så den er klar til næste dags program.

Hvis du skulle give et godt råd til kommende elever, hvad ville det så være?

Du skal være god til at stå op om morgenen, være god til fysisk arbejde, turde at tage fat og du skal have en masse gå-på-mod.

Bund Til Alle Siderne

Knap Under Bunden Paa Alle Sider Saafremt Det Er Muligt

Del indhold