Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mød Maria Alexandra

Gartnerelev

 

Maria

Hvorfor har du valgt uddannelsen?

Jeg valgte uddannelsen fordi, at jeg godt kan lide at være ude, og samtidigt har jeg en stor interesse for blomster og planter. 

Hvad er dine ambitioner i forhold til fremtiden?

Jeg kunne godt tænke mig, at arbejde på en kirkegård, og vil derfor også gerne tage uddannelsen som graver, så jeg derved har begge dele, hvilket giver mig større muligheder senere hen.

Hvilken del af uddannelsen/jobbet kan give dig et smil på læben?

Noget af det som kan give mig et smil på læben, er når jeg står nede på havnen om morgenen og himlen er helt blå, blomsterne blomstrer, soler skinner og vejret er bare super godt. Derudover kan mine kollegaer også give mit et smil på læben, da vi har et godt samarbejde, og har en masse socialt på vores arbejdsplads.

Hvilke ansvarsområder er du ansvarlig for?

Jeg er ansvarlig for, at jeg gør mit job ordentligt, at jeg giver mig 100 % når jeg er på arbejde og samtidigt er jeg ansvarlig for, at være en god kollega. Jeg bliver kastet ud i mange forskellige ting, og oplever derved også mange forskellige steder. Opgaverne kan bestå i, at passe grønne områder i byen, lægge gran om vinteren inde på kirkegården m.m.

Hvordan kunne en typisk arbejdsdag se ud for dig?

Jeg møder i Karolinelund, ved vores garage, hvor vores biler er parkeret. Herefter kører vi ud på den opgave der er planlagt for vores dag. Dette kan fx være, at mine kollegaer og jeg skal ned på havnen, hvor vi skal brænde omkring træerne og belægningen.

Hvis du skulle give et godt råd til kommende elever, hvad ville det så være?

Du skal gå ind til det med et åbent sind, tage imod det som du lærer på uddannelsen, ikke holde dig tilbage, have gå-på-mod, være klar på mange forskellige opgaver og være klar på, at blive kastet ud i noget helt nyt.

Bund Til Alle Siderne

Knap Under Bunden Paa Alle Sider Saafremt Det Er Muligt

Del indhold