Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mød Flemming

Anlægsstruktørelev

 Flemming (1)

Hvorfor har du valgt uddannelsen?

Jeg valgte uddannelsen fordi jeg får frisk luft hver dag, jeg bruger min krop fysisk, jeg får motion af mit arbejde, jeg får brugt mine muskler og samtidigt føler jeg, at jeg er træt efter en arbejdsdag, fordi jeg har gjort en god indsats.

Hvad er dine ambitioner i forhold til fremtiden?

Jeg håber på, at jeg får lov til at blive her hos Aalborg Kommune, så jeg kan blive en fast del af entreprenørholdet. Dørene står meget åbne, når man er byggepladsens alt-mulig-mand, hvilket kun er fedt, for så har jeg en masse muligheder efterfølgende.

Hvilken del af uddannelsen/jobbet kan give dig et smil på læben?

Det der kan give mig et smil på læben, er en brandvarm sommerdag på en Villavej ude på et fortov, hvor der kommer en beboer ud og spørger, om vi ikke vil have en sodavand. Eller kommer med et skulderklap og siger, at det er et godt stykke arbejde vi udfører.

Hvilke ansvarsområder er du ansvarlig for?

Mine ansvarsområder afhænger meget af, hvilken plads vi er på. Oftest har jeg ansvaret for vedligeholdelse af maskinerne og hente materialerne som skal bruges. Når vi er ude og arbejde passer indkørslerne som regel aldrig, og det skal derfor rettes op, hvilket jeg ligeledes er med til. Om vinteren får jeg ansvaret for, at køre rundt til busstoppestederne, og salte dem herinde i Aalborg.

Hvordan kunne en typisk arbejdsdag se ud for dig?

Et eksempel ved et kloakprojekt: Her starter jeg dagen ud med, at gå ud til maskinerne og få dem klar til dagens projekt. Herefter får jeg de materialer ud, som vi skal bruge, hvorefter vi kan gå i gang med arbejdet. Her står jeg nede i hullet og holder øje med om der er kabler mm., som vi skal være opmærksomme på. Vi har middagspause kl.12, hvor vi kort får snakket om tingene, og derefter knokler vi på igen. Til sidst rydder vi op efter os selv, og gør klar til at tage hjem.


Hvis du skulle give et godt råd til kommende elever, hvad ville det så være?

Et godt råd er, at være åben, positiv, fleksibel, sørge for at kunne komme op og morgenen, have et smil på læben, nyde sit arbejde og nyde den friske luft, så kan det kun blive en god tid for dig.

Bund Til Alle Siderne

Knap Under Bunden Paa Alle Sider Saafremt Det Er Muligt

Del indhold