Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Mød os Socialrådgiveren Sara

Socialrådgiveren Sara

Det at være en støtte for andre og være med til at se dem lykkes, er en givende og værdifuld oplevelse for mig.

Hvad er du ansat som, og hvad laver du? 

Jeg arbejder som projektkoordinator i Familiens Hus. Familiens Hus er et tre-årigt projekt, der har til formål at fungere som en fælles indgang, hvor forældre i Aalborg kommune kan henvende sig for at få råd og vejledning til blandt andet opdragelse, følelsesregulering og grænsesætning. Min opgave som projektkoordinator er at være med til at udvikle og drive Familiens Hus, så vi er så skarpe som muligt på at tilbyde det, børnefamilierne har brug for.

Hvad er det bedste ved dit job? 

At være med til at udvikle et tilbud til familierne, der passer til deres behov og hvor de føler sig mødt og hjulpet. Derudover er det fantastisk at mærke den taknemmelighed som familierne udviser. Familierne henvender sig frivilligt, og de kommer kun, hvis det giver mening for dem, for der er ingen mødepligt. Det synes jeg skaber et givende samarbejde.

Hvad er du mest stolt af ved dit fag og dit arbejde? 

Jeg lægger stor vægt på at se det hele menneske og facilitere en proces, hvor borgeren eller familien går fra at drømme om forandring til at udvikle sig og nå deres mål. Det at være med på borgerens rejse og hjælpe dem med at nå derhen, hvor de gerne vil, er det, jeg er mest stolt af.

Hvad er det bedste ved din arbejdsplads?

Jeg trives med at have et alsidigt arbejde, hvor vi hele tiden er i udvikling, for at skabe et tilbud, der passer til det børnefamilierne har brug for, for at kunne føle sig hjulpet og for at udvikle sig. Derudover er det givende at samarbejde med andre socialrådgivere, faggrupper og civilsamfundet.

Hvad er vigtigst for dig i dit arbejde? 

Det vigtigste for mig i mit arbejde er, at borgerne føler sig hjulpet, og at familierne har en god oplevelse af at henvende sig til kommunen for at få hjælp til deres børn. Det handler om at skabe tryghed og tillid, samtidig med at etablere en god relation, da relationen er bærende for vores arbejde.

Hvis du brænder for at arbejde med mennesker og har lyst til at gøre en forskel i deres liv, så er socialrådgiveruddannelsen det rette valg.

Sara, socialrådgiver og projektkoordinator

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang