Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Mød os Socialrådgiver Camilla

Socialrådgiver Camilla

Jeg arbejder som socialrådgiver med børn og unge i alderen 12-23. Det er et spændende arbejde med en alsidig og uforudsigelig hverdag med brede rammer for faglig udfoldelse. Der er plads til kreative og alternative løsninger - især når der ikke er en åbenlys løsning.

Hvad er du ansat som, og hvad laver du? 

Jeg er ansat som socialrådgiver og tillidsrepræsentant i Familiegruppen MidtVest. Vi består af modtageteams, børneteams og ungeteams. Jeg arbejder I et af vores 4 ungeteams. 

Jeg arbejder i et af vores ungeteams, hvor målgruppen er 12-23 år, og hvor de unge på forskellig vis er udsatte i deres udvikling og trivsel.

Hvad er det bedste ved dit job? 

Det er fedt at arbejde med unge, fordi de i kraft af deres alder fremstår mere reflekterede over deres egen situation og i langt højere grad kan sætte egne ord på deres trivsel. Det er meget givende at kunne etablere tillidsfulde relationer, der baner vejen for, at de unge åbner op for deres inderste tanker om deres situation, hvorefter vi i fællesskab kan finde vejen til mulige løsninger på deres udfordringer.

Hvad er du mest stolt af ved dit fag og dit arbejde?

Jeg er mest af alt er stolt af at kunne være medvirkende til at skabe betydelige forandringer i et ungt menneskes liv. Jeg er stolt over den fælles passion, jeg oplever blandt de fleste socialrådgivere. Mange i vores profession bliver drevet af en autentisk lyst til at arbejde med udsatte mennesker og et ønske om at skabe positive forandringer for dem. Jeg bliver selv positivt smittet af det engagement, vi deler. Det har en positiv effekt på dem, vi er i kontakt med.

Hvad er det bedste ved din arbejdsplads?

Det bedste ved min arbejdsplads er de gode relationer, jeg har til mine kollegaer, og den støtte, jeg får fra mine ledere. Jeg er glad for at være en del af et arbejdsmiljø, hvor vi har et positivt samarbejde.

Hvad er vigtigst for dig i dit arbejde? 
Det vigtigste for mig i mit arbejde er først og fremmest at trives på min arbejdsplads og have et godt arbejdsmiljø, da dette er afgørende for at kunne fokusere på den egentlige kerneopgave. 

I direkte relation til løsningen af kerneopgaven, er det særligt vigtigt for mig, at familierne er tæt inddraget i den proces, der bliver skabt for den unge. 

Hvis din motivation handler om at gøre en forskel eller har en passion for at hjælpe, tror jeg ikke, at du vil fortryde, at du valgte socialrådgiver som profession.

Camilla, socialrådgiver og tillidsrepræsentant

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang