Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Mød os Leder af Center for Rytmisk Musik Søren

Leder af Center for Rytmisk Musik Søren

Som daglig leder af KORMA arbejder jeg med de musiske vækstlag i og omkring Aalborg. Jeg arbejder blandt andet med at styrke de lokale musikeres netværk og udvikle den enkelte musikers kompetencer.

Hvad er du ansat som, og hvad laver du?

Jeg er ansat som daglig leder af Kompetencecenter for Rytmisk Musik, (KORMA). Mit arbejde består primært i at hjælpe lokale musikere i byen med at udleve deres potentiale. Med andre ord er jeg en slags iværksætterkonsulent. Jeg plejer at sige, at du kan sammenligne et band eller en artist med en virksomhed, som skal ud at profilere sig selv og skabe værdi for sig selv, og det er min opgave at hjælpe dem med det. Helt grundlæggende bygger mit arbejde på 3 forskellige søjler:

  1. Udvikle den enkelte musikers kompetencer
  2. Styrke musikmiljøet i Aalborg Kommune og skabe netværk mellem musikere og den lokale musikbranche
  3. Bygge bro mellem det lokale og regionale musikmiljø til musikbranchen nationalt og internationalt

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Det bedste ved mit job er, at jeg får muligheden for at hjælpe andre mennesker - i mit tilfælde musikere. Dét er noget af det, der gør mit arbejde superfedt. Jeg vil endda gå så langt at sige, at det er hele drivkraften bag det jeg laver. Derudover kommer selvfølgelig også samarbejdet med mine mange kollegaer i de forskellige forvaltninger. Jeg er omgivet af dygtige kollegaer, som alle besidder meget viden og vigtige kompetencer, som kan sættes i spil til at løse udfordringer og skabe udvikling.

Hvad er du mest stolt af ved dit arbejde?

Jeg er allermest stolt af de musikere/kunstnere jeg hjælper, og at vi i Aalborg Kommune i det hele taget kan stille ressourcer til rådighed til, at byens vækstlag kan udfolde deres talent og potentiale bedst muligt.

Hvad er det mest spændende ved dit arbejdsområde?

Det mest interessante ved mit område er helt klart, at det er et kreativt og meget dynamisk område, og at der hele tiden er nye interessante projekter og arbejdsopgaver, som venter. Det at kunne være med til at skabe platforme hvor nye samarbejder kan etableres - ikke kun internt i musik- og kulturmiljøet - men også på tværs af andre sektorer, er helt sikkert det mest interessante.

Hvad er det bedste ved din arbejdsplads?

Det bedste ved min arbejdsplads er, at jeg hver dag får lov til at arbejde med engagerede kollegaer – folk der virkelig brænder for det, de laver. Det gælder både i selve musikmiljøet, som jeg arbejder med, men også hvad angår samarbejdet med mine kollegaer ude i de forskellige forvaltninger i kommunen. Der er virkelig mulighed for at bidrage til den fælles ambition om at gøre Aalborg Kommune til en endnu bedre kommune at bo og leve i.

Hvad er vigtigt for dig i dit arbejde?

Det vigtigste for mig er at kunne agere professionelt og være i stand til, med den know-how og det netværk jeg har, at understøtte de kunstnere, musikere og samarbejdspartnere, som bruger KORMA. I det hele taget er følelsen af at gøre en forskel for andre det allervigtigste for mig, når jeg går på arbejde.

 

Det bedste ved mit job er, at jeg får muligheden for at hjælpe andre mennesker - i mit tilfælde musikere. Dét er noget af det, der gør mit arbejde superfedt. Jeg vil endda gå så langt som til at sige, at det er hele drivkraften bag det, jeg laver.

Søren, Daglig leder af KORMA

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang