Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Mød os Kontorassistent Kathrine

Kontorassistent Kathrine

Mit arbejde består både af borgerbetjening i receptionen og sagsbehandling af ansøgninger om for eksempel pas og kørekort.

Hvad er du ansat som?

Jeg er ansat som kontorassistent i en to-delt funktion. Jeg arbejder først og fremmest med borgerbetjening i receptionen. Det vil sige, at jeg er en af de medarbejdere som borgerne møder direkte, når de kommer herind i Borgerservice og for eksempel skal have fornyet pas, hjælp til MitID eller noget helt tredje. Derudover arbejder jeg også som sagsbehandler, hvilket vil sige, at jeg også behandler de ansøgninger, vi får angående pas og kørekort. Det veksler derfor meget fra dag til dag, hvorvidt jeg sidder ude i betjeningen, eller inde bag ved og behandler diverse sager om pas- og kørekort, passer telefonen eller noget helt tredje. 

Hvad er det bedste ved dit job?

Jeg kan rigtig godt lide de opgaver, vi har her i huset og den ekspertviden, det giver mig, som jeg kan tage med videre i mit privatliv. Det giver mig muligheden for at kunne hjælpe min familie og venner med diverse kommunalt relaterede anliggender, som ellers ofte kræver hjælp hos Borgerservice. Jeg ved jo netop, hvordan Borgerservice fungerer, så på det punkt er det fedt at have evnen til at kunne vejlede mine nærmeste om rigtig meget af det.

Hvad er det mest spændende ved dit arbejdsområde?

Der sker konstant ændringer på borgerområdet, tag for eksempel MitID som rullede ud sidste år og vendte op og ned på alting. Når sådan en ændring indtræffer, kræver det rigtig meget af os som medarbejdere, men det betyder samtidig, at vi hele tiden udvikler os og hele tiden er orienteret om den seneste lovgivning. Netop det vedvarende udviklingspotentiale der helt automatisk er her, synes jeg, er med til at gøre mit arbejde rigtig spændende. 

Hvad er du mest stolt af ved dit fag?

Jeg har en megabred viden, som udvikler sig hele tiden, og som gør mig i stand til at varetage et hav af forskellige opgaver. Jeg startede som elev i sin tid, og selvom jeg nu har været her i 10 år, føler jeg stadigvæk, at jeg udvikler mig hele tiden. Dét er jeg ret stolt af.

Hvad er det bedste ved din arbejdsplads?

Det bedste ved min arbejdsplads er helt klart mine kollegaer. Vi har det helt vildt godt sammen, og vi er sådan en god blanding af folk, der har været her længe, unge og lidt ældre. Vi er det perfekte mix af alle mulige forskellige, som bare har det rigtig godt sammen.

Hvad er vigtigt for dig i dit arbejde?

Det vigtigste for mig er, at jeg gør mit arbejde godt, og at jeg gør alt hvad jeg overhovedet kan for at prøve at hjælpe borgerne i de situationer, de hver især står i. At det så ikke altid kan lade sig gøre er selvfølgelig en anden sag, men det er vigtigt for mig altid at bestræbe mig på at hjælpe dem, så godt jeg kan. 

Det vigtigste for mig, er, at jeg gør mit arbejde godt, og at jeg gør alt, hvad jeg overhovedet kan for at prøve at hjælpe borgerne i de situationer, de hver især står i

Kathrine, kontorassistent

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang