Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Mød os Fysioterapeut Helene

Fysioterapeut Helene

Mit arbejde består af individuelle konsultationer, træning og patientuddannelse, så borgerne får tilbudt undervisning, der matcher deres individuelle situation. Det skaber tryghed hos borgeren.

Hvad er du ansat som?

Jeg er fysioterapeut med en efteruddannelse i udvidet diagnosticering.

Mit arbejde består af individuelle konsultationer, træning og patientuddannelse. Det vil sige, at vores borgere får tilbudt undervisning omkring deres individuelle situation. Det skaber tryghed hos borgeren.

Mit arbejde går grundlæggende ud på at tilrettelægge de rette forløb inden for behandlingsgarantien, som er 7 dage. Forløbene er meget individuelle, og vi sætter målene sammen.

Som fysioterapeut i Aalborg Genoptræning arbejder jeg med mange forskellige smerteproblematikker. Mit arbejde indbefatter derfor alt fra smerteundervisning til håndteringsstrategier, som formidles gennem individuelle sessioner, holdtræning og hjælp til selvhjælp. Aalborg Genoptræning modtager henvisninger fra Sygehuset i henhold til Sundhedslovens §140. Klienterne er meget forskellige, og vi dækker fire specialer: Ortopædisk, reumatologisk, medicinsk og neurologisk

Hvad er du mest stolt af ved dit arbejde/dit fag?

Jeg er mest stolt af, at vi ser på det hele menneske. Det vil sige den hele problematik. Mennesker, der træder ind ad døren her, er ikke bare en diagnose. De er først og fremmest mennesker.  

Hvad er det bedste ved din arbejdsplads?

Det er variationen og alsidigheden. Dét at arbejde med mange forskellige mennesker med forskellige problematikker. Og så er det ikke mindst friheden, min arbejdsplads har givet mig til at læse videre. Som en del af arbejdet med smertevidenskab, læser jeg en master på AAU. Jeg får fri til at skrive projekter og underviser mine kollegaer i det, jeg lærer. Her er højt til loftet – og god sparring både fagligt og socialt. 

Hvad er det bedste ved dit job? 

Det er den fri tilrettelæggelse, som betyder, at jeg selv kan styre min arbejdsplan. Som morgenmenneske er det rart at møde ind tidligt - for så at få dét tidligere fri. Og så er det bedste ved mit job, at jeg er tryg og glad, når jeg kommer på arbejde, fordi vi har så meget at gøre med menneskelige relationer.

Hvad er vigtigt for dig i dit arbejde?

At jeg kan være tro over for min autorisation, som beror sig på viden. At vi følger de retningslinjer, der findes på de områder, vi har, så vi kan hjælpe borgeren tilbage til hverdagen – og i arbejde. Det er vigtigt for mig, at vi holder os opdateret på viden, så vi kan levere det, der er fagligt forsvarligt.

Det bedste ved mit job er den fri tilrettelæggelse, som betyder, at jeg selv kan styre min arbejdsplan. Og så at jeg er tryg og glad, når jeg kommer på arbejde, fordi vi har så meget at gøre med menneskelige relationer.

Helene, fysioterapeut

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang