Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kollegium for unge enlige mødre

Skovpark Kollegiet er et tilbud til dig, der er gravid eller enlig ung mor under 25 år. Du skal være i gang med en uddannelse eller have et ønske om at komme i gang. Skovpark Kollegiet er en forebyggende indsats efter Servicelovens § 11 stk. 3 (med mulighed for støtte efter § 52).

Midtsidebanner_collage

I Vejgaard ligger en ny og spændende bydel kaldet "Idrætsbyen". Bydelen huser mange ungdomsboliger og har Golfparken som nærmeste nabo.

Midt i disse omgivelser ligger Skovpark Kollegiet, der rummer 10 moderne lejligheder med børnevenlige fællesarealer.

Få støtte til studiet og rollen som mor

Skovpark Kollegiets medarbejdere på Skovpark Kollegiet står parat til at hjælpe dig med at få din hverdag til at hænge sammen. De kan give råd og vejledning til, hvordan du kan håndtere at være ung under uddannelse og mor samtidig. De kan også hjælpe med for eksempel lektier, spørgsmål om økonomi eller andet praktisk, du står overfor i din hverdag.

Få nye venskaber

Skovpark Kollegiet tilbyder nogle rigtig gode rammer for dig og dit barn. Du har mulighed for at være helt privat i din lejlighed. Du kan også deltage i alt det sociale, der foregår i kollegiet. Du har på den måde rig mulighed for at netværke med andre mødre om livet som ung under uddannelse, og om det at være alene med et barn. Du kan også deltage i fællesspisning og udflugter sammen med de andre mødre og deres børn.

 

Print alle punkter

Del indhold