Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

DNA Aalborg

Aalborg er helt sin egen. Men hvordan er det nu, Aalborg er? Hvad er grundfortællingen om vores byer - vores kommune? Nu tager vi på en fælles mission: Hvem er vi? Hvad vil vi? Hvor skal vi hen? Hvordan er dit næste Aalborg?

Dagene går. Vi går på arbejde, lever vores liv og træffer de beslutninger, som får hjulene til at køre rundt. Men indimellem skal vi huske at stoppe op. Se indad og fremad. Hvad er det, som gør vores kommune speciel? Hvad er det, vi fortæller om Aalborg, når vi sidder til konfirmationer, guldbryllupper og forretningsmøder ude i verden? Hvem er vi? Hvordan lyder vores grundfortælling? Og hvad er det for en fremtid, vi drømmer om at skabe?

For at blive klogere på nogle af de spørgsmål forsøgte vi i efteråret at finde frem til det særlige og betydningsfulde ved Aalborg – og alle havde mulighed for at give sit besyv med. processen mundede ud i en ny grundfortælling for kommunen, et løfte og fem strategiske pejlemærker.

Fakta om DNA Aalborg

  • DNA Aalborg løb fra 6. september - 10. november 2018.
  • Aalborg Kommune har holdt borgerinterviews - 5 udvalgte borgergrupper (unge/studerende, børnefamilier, ældre/seniorer, udsatte og udlændinge.)
  • Alle har haft haft mulighed for at bidrage til DNA Aalborg her på siden eller via Aalborg Kommunes Facebook-side
  • Der var borgertopmøde med 250 tilfædigt udvlagte borgere 10. november 2018.
  • Den nye grundfortælling, løftet og de fem pejlemærker blev politisk godkendt i januar 2019.

Hør borgeres og politikeres mening om Aalborg Kommune

 

Du kan via nedenstående links få adgang til søgbare databaser, der indeholder alle input fra processen vedrørende hhv. Aalborg i dag og Aalborg i fremtiden:

I databaserne har du mulighed for selv at gå på opdagelse i den omfattende datamængde og dykke længere ned i de forskellige, identificerede hovedtemaer, og/eller forskellige målgruppers perspektiver herpå.

  


 

 

Del indhold