Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Danmarks Vildeste Kommune

Aalborg er med i Miljøministeriets konkurrence om at blive Danmarks Vildeste Kommune!

Dekorativt billede
Miljøminister Lea Wermelin har udskrevet konkurrencen ”Sammen om et VILDERE Danmark”, som skal være med til at gøre Danmark VILDERE til fordel for natur og biodiversitet.
I slutningen af 2022 kårer dommerpanelet, der består af miljøministeren selv og Morten DD, den vildeste kommune, som udover æren, vinder 1 million til et vildt naturprojekt!

Den kommune som tager den vilde tørn til fordel for biodiversiteten - baseret på bl.a. idérigdom, engagement, antal omlagte kvadratmeter/kubikmeter vild natur og udbredelse af viden til borgerne om den vilde naturs evner og egenskaber - vinder.
Aalborg Kommune er med i konkurrencen, som er helt i tråd med vores Rig Natur i Aalborg Kommune - en strategi for biodiversitet.


Du kan læse mere om konkurrencen på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Hvad gør Aalborg Kommune?

Du kan læse mere om - nogle af - de biodiversitetsinitiativer kommunen arbejder med på Miljøministeriets side om konkurrencen og kigge med på vores Instagram, hvor vi bruger hashtagger #dkvildaalborg.
Se også vores Facebookside, hvor du kan følge med i vores Rig Natur album, hvor vi løbende orienterer om projekter og initiativer.

Print alle punkter