Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vi beskytter dine oplysninger - arrangementer

BusinessAalborg og Databeskyttelsesforordningen.

Du har tilmeldt dig et arrangement, som BusinessAalborg står bag. Du har derfor ret til at vide, at vi registrer oplysninger om dig. Oplysningerne er registreret i kommunens IT-system, som overholder reglerne for behandling af personoplysninger. Læs mere om Databeskyttelsesforordningen

Hvem giver kommunen oplysninger til?
Aalborg Kommune videregiver ikke dine oplysninger. Vi udarbejder blot en deltagerliste med dit for- og efternavn samt din virksomhed, som arrangørerne bag eventet har adgang til.   

Fotografering
I forbindelse med arrangementet vil vi tage situationsbilleder/stemningsbilleder til brug på vores kommunikationsplatforme.

Samtykke
Hvis du har givet samtykke til, at kommunen behandler oplysninger om dig, kan du altid tilbagekalde samtykket. Hvis du tilbagekalder samtykket gælder det alene for fremtiden.

Hvad registrerer kommunen om dig?
For at vi kan sende dig invitationer til andre relevante BusinessAalborg arrangementer, registrerer vi dine kontaktoplysninger. Det vil typisk være dit navn og e-mailadresse. Vi registrerer ikke flere oplysninger, end vi har brug for til at yde service for dig.

Hvor lang tid gemmer kommunen dine oplysninger
Kommunen må kun gemme oplysninger så længe, det er nødvendigt. Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere skal bruge dem til at yde service for dig. Inden kommunen sletter dine oplysninger, skal vi dog videregive dem til arkivmyndighederne. Det står i arkivloven.

Hvor kan jeg henvende mig?
Hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til kommunikationsansvarlig i BusinessAalborg, Lisbeth Ørtoft på e-mail lro@aalborg.dk. Du kan også kontakte Aalborg Kommunes databeskyttelsesrådgiver, Henrik Johannes Rask på e-mail dbr@aalborg.dk.

Del indhold