Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Virksomheder, godkendelse, tilsyn og spildevand

Her finder du information om miljøgodkendelse, tilladelse til spildevand, anmeldelse og tilsyn af virksomheder. Under de enkelte punkter på siden kan du finde flere oplysninger.

Når Aalborg Kommune modtager en miljøansøgning, vil der senest 5 dage efter blive tilknyttet en kontaktperson, der har procesansvaret for sagen.

Hvis der samtidigt skal meddeles en byggetilladelse vil kommunen koordinere sagsbehandlingen, og den fælles procesansvarlige vil være behjælpelig med at afklare, hvilke tilladelser, der er behov for i den konkrete sag.

Forhåndsdialog
Du har mulighed for at booke en forhåndsdialog med "Miljø". Forhåndsdialogen er et gratis møde af 30 – 60 min. varighed, som har formålet at afklare rammerne for det påtænkte projekt, indgå aftaler om tidsplan og ansøgningsmaterialets omfang samt at eliminere typiske fejl og mangler i en opstartsfase. Vi anbefaler altid, at din konsulent deltager i forhåndsdialogen.

Vær opmærksom på, at du skal have en mobiltelefon for at booke mødet, da du skal bekræfte din reservation på din telefon.

Book en forhåndsdialog

     

Del indhold