Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Leverandørliste

Bliv registreret på Aalborg Kommunes leverandørliste, så kommunens institutioner m.v. kan se hvor de må indkøbe "Færdigproduceret mad".

Formålet med leverandørlisten er at virke som et styringsredskab i forhold til at sikre, at de decentrale indkøbere køber ind i overensstemmelse med kommunens vedtagne Udbuds- og Indkøbspolitik.

Herudover skal leverandørlisten ses som en hjælp til at  give den enkelte indkøber et bedre og hurtigere overblik over mulige leverandører, der lever op til kommunens mindstekrav.

  • For at blive registreret på Aalborg Kommunes leverandørliste, skal der oprettes en gratis profil hos Comdia af typen "Privat virksomhed/Leverandør". Det er denne profil, du skal anvende, når du skal registrere din virksomhed på Leverandørlisten.
  • De kontaktoplysninger, der er noteret på din profil, vil blive anvendt ved henvendelse til virksomheden. Vær derfor opmærksom på, at mailadressen er noteret korrekt, og den    er aktiv. Det betyder også, at vi ikke vil benytte de kontaktoplysninger (navn og mail), man som virksomhed kan registrere under fanen "medarbejdere".
  • Man må som virksomhed kun have én profil på Leverandørlisten pr. CVR-nummer. Forsøger man at oprette flere profiler under samme CVR-nummer, vil kun én profil blive godkendt.

OBS! For at kunne registreres som leverandør, skal der være oprettet en privat virksomhed-/leverandørprofil og logges in med denne.

LINK til leverandørlisten

 

Del indhold