Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

StartUp Café Aalborg

Et iværksættermødested for dig, hvor du kan arbejde på din idé, få gratis sparring og møde andre passionerede iværksættere.

Du finder vores StartUp Café i iværksætterhuset GrowAAL C.A. Olesens Gade 4. Caféen er et iværksættermødested for alle. Her kan du arbejde på din idé, møde andre iværksættere, få vejledning af BusinessAalborgs erfarne iværksætterkonsulenter og deltage i arrangementer. 

Følg med i Startup Caféens aktiviteter på Facebook

Arbejdsplads og netværk

Caféen er åben tirsdag til torsdag fra 10.00-18.00, og alle iværksættere er velkomne til at komme og arbejde på deres forretningsidé. Det giver dig mulighed for at arbejde med din virksomhed uden for hjemmet, netværke og møde andre passionerede iværksættere som dig selv. Caféen har gratis WIFI, og der er mulighed for at købe lækker og smagfuld kaffe.

Cafe

Drop-in rådgivning

I Caféens åbningstid er der mulighed for drop-in rådgivning med vores erfarne iværksætterkonsulenter. Her har du mulighed for at få svar på dine spørgsmål om alt inden for iværksætteri og din opstart. Det kan fx være om salg, kunder, finansiering, organisering og forretningsplan. Det kræver ingen tidsbestilling, du møder blot op i Caféen, hvor du kan møde vores iværksættekonsulenter.

Raadgivning (2)

Iværksætterarrangementer

Om tirsdagen har du mulighed for at deltage i vores forskellige iværksætter-arrangementer. Vi har ofte besøg af eksperter, der holder oplæg og workshops inden for jura, økonomi, markedsføring, forretningsudvikling mv. Derudover vil der også være arrangementer, hvor andre iværksættere vil fortælle deres succeshistorie og dele ud af deres erfaringer.

Følg med i Startup Caféens aktiviteter på Facebook

Arrangement

Åbningstider

Tirsdag 10.00-18.00 - Drop-in rådgivning 

Onsdag 10.00-18.00 - Drop-in rådgivning 

Torsdag 10.00-18.00 - Drop-in rådgivning 

Del indhold