Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Iværksættervejledning

Gratis, individuel vejledning og sparring for iværksættere.

Drop-in rådgivning

Brug vores drop-in rådgivning i StartUp Café Aalborg og få svar på dine spørgsmål om opstart, sparring på din idé, større netværk mv. hos vores erfarne iværksætterkonsulenter. Her er der ingen tidsbestilling, og vi holder åbent hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10-18. Du finder os i iværksætterhuset GrowAAL i C. A. Olesens Gade 4 (der er direkte indgang fra Strandvejen). 

Læs mere om StartUp Café Aalborgs tilbud

Er du allerede i gang?

Har du allerede et CVR-nummer, en forretningsplan og en ambition om at kunne leve af din virksomhed, så anbefaler vi, at du booker tid til iværksættervejledning hos én vores iværksætterkonsulenter. 

Book tid til iværksættervejledning (åbner i nyt vindue)

Vælg din iværksætterkonsulent 

Her kan du lære vores iværksætterkonsulenter at kende og få overblik over deres forskellige kompetencer, inden du booker tid. I vores bookingsystem kan du vælge mellem Mark, Cristian og Frida. De øvrige konsulenter kan du kontakte pr. e-mail. 

Mark Rosener (1)

Mark Rosener

Mark har en mangeårig fortid som iværksætter i underholdnings- og techbranchen. Han har en stærk passion for at bygge en forretning op fra ingenting og at motivere iværksættere til at tro på deres idé. Brug Mark som din sparringspartner, når det kommer til salg/kommercialisering, koncept/produktudvikling, funding, go-to-market strategi mv.

Tlf. 2520 0662

mr@aalborg.dk 

Linkedin 

Cristian

Cristian Willum 

Cristian har en stærk baggrund inden for HR, ledelse, konsulentvirksomhed og detailhandel og har selv været iværksætter. Cristian er klar til at rådgive dig om blandt andet salg, kunder, mindset, ressourcer og forretningsplan. Han stiller de kristiske spørgsmål, så du får både hjerne og hjerte med. 

Tlf. 2520 1510 

cwg@aalborg.dk

Linkedin  

Frida

Frida Tarp

Fridas hjerte banker for socialøkonomi og socialt ansvar. Med en baggrund inden for markedsføring og coaching er Frida det oplagte valg, hvis du tilbyder konsulentydelser eller gerne vil en samfundsmæssig forskel. Få hendes sparring på, hvordan du sælger, markedsfører og prissætter dine ydelser, når du sælger din egen tid.  

Tlf. 2520 0131

frit@aalborg.dk

Linkedin  

Thomas Lykke 460

Thomas Lykke Larsen

Er din forretningsidé inden for spiludvikling eller gamification, så er Thomas det oplagte valg. Han sætter spot på potentiale og deler gerne ud af sine erfaringer og netværk. Thomas er projektleder for GameCity Aalborg og står blandt andet bag Danmarks største spilfestival, GameScope. 

Tlf. 2095 0664

thla@aalborg.dk

Linkedin 

John B

John Büchler

Gør brug af Johns store viden om finansiering, kapitalfremskaffelse og lokalisering, når du fx. tænker på at udvide. Han har mange års erfaring med ejendomsinvesteringer og en baggrund i den finanisielle branche. Dertil har John haft egen konsulentvirksomhed og har et godt kendskab til den maritime branche, hvor han er projektleder for Aalborg Maritime Network. 

2520 1581

jobu@aalborg.dk

Linkedin  

Soren F

Søren Frandsen

Brug Søren, når du har brug for gode råd i forhold til fx. salg, markedsføring og personaleudvikling. Gør også brug af hans erfaringer med salgsmodning og generationsskifte. Søren har tidligere drevet sit eget internationale handelsfirma og har et stort netværk inden for engroshandel, detailhandel og byggeri, som han gerne deler med dig.   

2520 1534

ssf@aalborg.dk

Linkedin  

Claus A

Claus Wimmer-Aune

Brug Claus til at få retning på og sparring omkring din forretningsidé, forretningsplan, salg og finansiering. Claus har en baggrund med flere startups inden for forskellige brancher og har et brændende hjerte for iværksætteri.

2520 0473

cwi@aalborg.dk 

Linkedin  

International entrepreneurs

BusinessAalborg offers free information and advice for international entrepreneurs who want to start a business in Aalborg. 

Learn more about our International StartUp Services

Del indhold