Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Iværksættervejledning

Gratis, individuel vejledning og sparring for iværksættere.

Drop-in rådgivning

Brug vores drop-in rådgivning i StartUp Café Aalborg og få svar på dine spørgsmål om opstart, sparring på din idé, større netværk mv. hos vores erfarne iværksætterkonsulenter. Her er der ingen tidsbestilling, og vi holder åbent hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10-18. Du finder os i iværksætterhuset GrowAAL i C. A. Olesens Gade 4 (der er direkte indgang fra Strandvejen). 

Læs mere om StartUp Café Aalborgs tilbud

Er du allerede i gang?

Har du allerede et CVR-nummer, en forretningsplan og en ambition om at kunne leve af din virksomhed, så anbefaler vi, at du booker tid til iværksættervejledning hos én vores iværksætterkonsulenter. 

Book tid til iværksættervejledning (åbner i nyt vindue)

Vælg din iværksætterkonsulent 

Her kan du lære vores iværksætterkonsulenter at kende og få overblik over deres forskellige kompetencer, inden du booker tid. I vores bookingsystem kan du vælge mellem Tommy, Kasper, Tanja, Mark og Frida. De øvrige konsulenter kan du kontakte pr. e-mail. 

Tommy

Tommy Møllgaard Siim

Brug Tommy som din sparringspartner, når det kommer til personligt salg, digital markedsføring og forretningsudvikling. Tommy kan, med sin mangeårige erfaring som iværksætter og selvstændig, hjælpe dig godt på vej på din iværksætterejse. Som iværksætter har Tommy haft eget reklame- og webbureau og arbejdet med udvikling af kommunikationsplatforme.

Tlf. 2520 1554

tms@aalborg.dk

Linkedin 

Tanja

Tanja Hovgaard

Brug Tanja som din sparringspartner til at få styr på bogføring, budget, administration, fakturering mv. Hun kan også hjælpe dig, når du starter virksomhed op sammen med andre, og når du skal i gang med at ansætte medarbejdere. Tanja har nemlig mange års erfaring med egen virksomhed inden for pleje- og rengøringsbranchen, hvor hun sammen med sin kompagnon havde 65 ansatte. Hun er også dit oplagte valg, hvis du byder på offentlige udbud.  

Tlf. 2520 1587

tho@aalborg.dk

Linkedin

Kasper

Kasper Porsmose Hansson

Kasper har mange års erfaring fra fødevareindustrien og restaurationsbranchen. Han har bl.a. været med til at starte egen virksomhed op fra bunden og skalere den til at have 13 afdelinger og 300 ansatte. Koncept- og forretningsudvikling er derfor blandt Kaspers spidskompetencer. Brug ham som din sparringspartner til at teste og udvikle på dine idéer og få gode råd med på vejen i forhold til at gøre dem skalerbare. 

Tlf. 2520 1573

kph@aalborg.dk

Linkedin

Mark Rosener (1)

Mark Rosener

Mark har en mangeårig fortid som iværksætter i underholdnings- og techbranchen. Han har en stærk passion for at bygge en forretning op fra ingenting og at motivere iværksættere til at tro på deres idé. Brug Mark som din sparringspartner, når det kommer til salg/kommercialisering, koncept/produktudvikling, funding, go-to-market strategi mv.

Tlf. 2520 0662

mr@aalborg.dk 

Linkedin 

Frida

Frida Tarp

Fridas hjerte banker for socialøkonomi og socialt ansvar. Med en baggrund inden for markedsføring og coaching er Frida det oplagte valg, hvis du tilbyder konsulentydelser eller gerne vil en samfundsmæssig forskel. Få hendes sparring på, hvordan du sælger, markedsfører og prissætter dine ydelser, når du sælger din egen tid.  

Tlf. 2520 0131

frit@aalborg.dk

Linkedin  

Thomas Lykke 460

Thomas Lykke Larsen

Er din forretningsidé inden for spiludvikling eller gamification, så er Thomas det oplagte valg. Han sætter spot på potentiale og deler gerne ud af sine erfaringer og netværk. Thomas er projektleder for GameCity Aalborg og står blandt andet bag Danmarks største spilfestival, GameScope. 

Tlf. 2095 0664

thla@aalborg.dk

Linkedin 

John B

John Büchler

Gør brug af Johns store viden om finansiering, kapitalfremskaffelse og lokalisering, når du fx. tænker på at udvide. Han har mange års erfaring med ejendomsinvesteringer og en baggrund i den finanisielle branche. Dertil har John haft egen konsulentvirksomhed og har et godt kendskab til den maritime branche, hvor han er projektleder for Aalborg Maritime Network. 

2520 1581

jobu@aalborg.dk

Linkedin  

Soren F

Søren Frandsen

Brug Søren, når du har brug for gode råd i forhold til fx. salg, markedsføring og personaleudvikling. Gør også brug af hans erfaringer med salgsmodning og generationsskifte. Søren har tidligere drevet sit eget internationale handelsfirma og har et stort netværk inden for engroshandel, detailhandel og byggeri, som han gerne deler med dig.   

2520 1534

ssf@aalborg.dk

Linkedin  

Claus A

Claus Wimmer-Aune

Brug Claus til at få retning på og sparring omkring din forretningsidé, forretningsplan, salg og finansiering. Claus har en baggrund med flere startups inden for forskellige brancher og har et brændende hjerte for iværksætteri.

2520 0473

cwi@aalborg.dk 

Linkedin  

International entrepreneurs

BusinessAalborg offers free information and advice for international entrepreneurs who want to start a business in Aalborg. 

Learn more about our International StartUp Services

Del indhold