Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilbud til iværksættere

Få vejledning og gode råd til opstart og udvikling af din virksomhed.
StartUp Café Aalborg

Startup Club Aalborg

StartUp Club Aalborg er både for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej - men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling.

Du har idéen og konceptet - vi kan bidrage med sparring og uvildig vejledning. Vores vigtigste mission er at få din iværksætterdrøm til at lykkedes. Vi tilbyder derfor blandt andet:

  • Drop-in rådgivning
  • Individuel vejledning (tidsbestilling - book her)
  • Iværksætter-arrangementer
  • Netværksmuligheder
  • Mulighed for rådgivning hos fx advokat, revisor, marketingbureau

Læs mere om vores StartUp Café og Club

Du finder vores StartUp Café i iværksætterhuset GrowAAL C.A. Olesens Gade 4. Caféen er et iværksættermødested for alle. Her kan du arbejde på din idé, møde andre iværksættere, få vejledning af BusinessAalborgs erfarne iværksætterkonsulenter og deltage i arrangementer. 

Følg med i Startup Caféens aktiviteter på Facebook

Cafe

Bliv en del af klubben

I Nordjylland tror vi på, at du som iværksætter er med til at skabe morgendagens løsninger og nye arbejdspladser. Derfor er erhvervskontorerne i de 11 nordjyske kommuner gået sammen om at skabe et unikt og attraktivt koncept, som kan kickstarte din opstart og gøre dig til en del af et større netværk.

At blive en del af StartUp Club begynder hos dit lokale erhvervskontor - i Aalborg hedder vi BusinessAalborg. Her kan du få gratis vejledning og sparring på din forretningsidé. Vores iværksætterkonsulenter hjælper året rundt mange iværksættere godt fra start. 

 

Arrangement

Iværksætter-arrangementer

Vi tilbyder en række gratis iværksætter-arrangementer, hvor du dels kan få inspiration fra eksperter inden for fx salg, marketing, økonomi og jura samt andre iværksættere, og dels kan netværke med andre iværksættere som dig selv. 

Følg med i Startup Caféens aktiviteter på Facebook

International entrepreneurs

The City of Aalborg offers free information and advice for international entrepreneurs who want to start a business in Aalborg. StartUp Café Aalborg is your one-stop shop for advice, information and networking possibilities. 

Our Startup Consultants have many years of experience in guiding entrepreneurs to a succesful start. 

Learn more about our international services

Kontakt os

Har du spørgsmål til StartUp Club Aalborg og vores services, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig på vej og bringe dig ind i fællesskabet i StartUp Club Aalborg.

Tlf. 9931 1559
business@aalborg.dk

Del indhold