Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilbud til iværksættere

Få vejledning og gode råd til opstart og udvikling af din virksomhed.

Startup Club Aalborg

StartUp Club Aalborg er både for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej - men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling.

Du har idéen og konceptet - vi kan bidrage med sparring og uvildig vejledning. Vores vigtigste mission er at få din iværksætterdrøm til at lykkedes. Vi tilbyder derfor blandt andet:

 • Drop-in rådgivning
 • Individuel vejledning (tidsbestilling)
 • Iværksætter-arrangementer
 • Netværksmuligheder
 • Mulighed for rådgivning hos fx advokat, revisor, marketingbureau

Drop-in rådgivning

Brug vores drop-in rådgivning i StartUp Café Aalborg og få svar på dine spørgsmål om opstart, sparring på din idé, større netværk mv. hos vores erfarne iværksætterkonsulenter. Her er der ingen tidsbestilling, og vi holder åbent hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10-18. Du finder vores StartUp Café i iværksætterhuset GrowAAL i C. A. Olesens Gade 4 (der er direkte indgang fra Strandvejen). 

Læs mere om StartUp Café Aalborgs tilbud

Er du allerede i gang?

Har du allerede et CVR-nummer, en forretningsplan og en ambition om at kunne leve af din virksomhed, så anbefaler vi, at du booker tid til iværksættervejledning hos én vores iværksætterkonsulenter. 

Book tid til iværksættervejledning

Et attraktivt og unikt koncept til iværksættere

I Nordjylland tror vi på, at du som iværksætter er med til at skabe morgendagens løsninger og nye arbejdspladser. Derfor er erhvervskontorerne i de 11 nordjyske kommuner gået sammen om at skabe et unikt og attraktivt koncept, som kan kickstarte din opstart og gøre dig til en del af et større netværk.

Ivaerksaetterkortet Nordjylland

Iværksætterkortet til nordjyske iværksættere (klik for stor udgave)

Bliv en del af klubben

StartUp Club Aalborg er en del af StartUp Club Nordjylland, som er et community for alle nordjyske iværksættere. At blive en del af klubben begynder hos dit lokale erhvervskontor - i Aalborg hedder vi BusinessAalborg. Her kan du få gratis vejledning og sparring på din forretningsidé. Vores iværksætterkonsulenter hjælper året rundt mange iværksættere godt fra start.

Brug vores drop-in rådgivning tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10-18 eller book tid til iværksættervejledning

Sammen gennemgår vi din forretningsplan og får sat fokus på bl.a. styrker, svagheder, muligheder og trusler. Vi sætter spot på, hvad der rører sig lige nu og hjælper dig med at sætte retning og finde løsninger. Afhængig af dine behov tager vi også fat på:

 • Kunder, salg og markedsføring
 • Produktion
 • Organisering
 • Finansiering og tilskudsmuligheder

Udbytte - se hvad andre iværksættere har fået ud af vores vejledning

Få adgang til unikke tilbud

Efter vejledningsmødet kan du blive en del af klubben, hvor du kan få adgang til spændene tilbud, forløb og workshops. Derudover har du mulighed for at få individuel rådgivning hos vores store netværk af private rådgivere. Du kan få adgang til i alt 6 timers rådgivning svarende til to timers rådgivning hos tre forskellige private rådgivere. Du kan bruge rådgiverne til at løse konkrete problemstillinger og optimere din forretningsplan. Vores rådgiver-netværk består blandt andre af: 

 • Advokater
 • Revisorer
 • Marketingbureauer
 • IT og web-specialister

Opfølgning

Herefter får du mulighed for igen at mødes med din iværksætterkonsulent hos BusinessAalborg, hvor vi følger op på tiltag og snakker om næste skridt. Det kan for eksempel være formidling af netværk og kontakter, at deltage i vækst-iværksætterprogrammer eller et at de øvrige tilbud, som vi formidler.

Iværksætter-arrangementer

Vi tilbyder en række gratis iværksætter-arrangementer, hvor du dels kan få inspiration fra eksperter inden for fx salg, marketing, økonomi og jura samt andre iværksættere, og dels kan netværke med andre iværksættere som dig selv. Hold øje med vores Facebook-side StartUp Café Aalborg for tider og detaljer:

www.facebook.com/startupcafeaalborg

Kontakt os

Har du spørgsmål til StartUp Club Aalborg og vores services, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig på vej og bringe dig ind i fællesskabet i StartUp Club Aalborg.

Tlf. 9931 1559
business@aalborg.dk

International entrepreneurs

Learn more about our International StartUp Services

Del indhold