Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilbud til iværksættere

Book tid til gratis, individuel rådgivning i forbindelse med opstart af virksomhed.

Iværksætterrådgivning

Går du med tanker om at starte egen virksomhed, eller har du netop taget de første skridt, så kan BusinessAalborg hjælpe dig godt i gang. Vi tilbyder gratis, individuel rådgivning, hvor vi sammen gennemgår din virksomhedsidé og forretningsplan.

Vores erhvervskonsulenter har mange års erfaring med at rådgive iværksættere inden for alle brancher. Med udgangspunkt i dine behov og din situation snakker vi f.eks. om:

 • Din virksomhedsidé
 • Kunder og afsætning
 • Produktion
 • Organisering
 • Finansiering
 • Tilskudsmuligheder

Book iværksætterrådgivning og få overblik over konsulenterne

Bemærk vores rådgivning er dedikeret til iværksættere, som forventer at kunne leve af deres virksomhed!

Udbytte

Se hvad andre iværksættere har fået ud af iværksætterrådgivning

Forberedelse til møde - skabelon til forretningsplan 

To dage inden det aftalte møde vil vi gerne modtage en e-mail fra dig om dine virksomhedsplaner - gerne i form af en mini forretningsplan. På den måde får du det bedste udbytte af vores møde.

Download skabelon til forretningsplan og budget

Tilskud til professionel rådgivning

BusinessAalborg formidler også specialistrådgivning til iværksættere. Gennem Nordjysk NewBizz kan du med en godkendt forretningsplan opnå tilskud til 8 timers rådgivning hos eksterne rådgivere, f.eks. hos: 

 • Advokat
 • Revisor
 • Reklame/marketingbureau
 • IT/web-specialist

Du kan frit vælge, hvilke rådgivere du vil bruge. Vi har ikke lavet forhåndsaftaler men stiller krav til rådgivernes professionalisme. Brug af rådgiver sker hver gang i tæt samarbejde med din erhvervskonsulent hos BusinessAalborg.

Der er visse betingelser i forhold til vækstambitioner og beskæftigelse tilknyttet tildeling af eksterne rådgivningstimer. Første skridt er et møde hos os, så vi sammen kan vurdere din forretningsplan. 

Særlige tilbud til dig med høje ambitioner

ViP Vækstiværksætter 

Tilbuddet er for dig, der har ambitioner om at gøre din virksomhed til en vækstvirksomhed inden for få år - altså få flere ansatte og måske gå i gang med eksport. Du har sikkert være i gang i mere end et år, har ansatte og adgang til finansieringsmuligheder i virksomheden. Som ViP vækstiværksætter kan du få betalt konsulenttimer og rådgivningsforløb.

Læs mere om ViP Vækstiværksætter: krav og muligheder (åbner i nyt vindue)

ViP+ Vækstboost

ViP+ Vækstboost er for dig, der allerede har bevist, at du driver en virksomhed, der er skalerbar. Du er på den anden side af de indledende iværksætterudfordringer. Målsætningen er, at du gennem deltagelse i ViP+ runder 5 ansatte og 5 mio. kroner i omsætning, gerne med en markant eksportandel.

Læs mere om Vip+ Vækstboost: krav og muligheder (åbner i nyt vindue)

Nyttige links ved opstart

Som iværksætter er der en lang række forhold, som du skal tage stilling til, ligesom der er lovpligtige registreringer, som du skal foretage.  Vi har samlet informationer og links til dem, som vi primært henviser til i vores rådgivning.

Tjek de nyttige links ved opstart

Del indhold

Vidste du?

 • BusinessAalborg tilbyder 6 timers gratis, individuel startvejledning.

 • Vi er din indgangsdør til iværksætterprogrammer og tilskudsordninger.

 • Med en godkendt forretningsplan kan du opnå 8 timers ekstern rådgivning hos fx. advokat og revisor for blot 800 kr. (ex. moms)

 • BusinessAalborg rådgiver ca. 600 iværksættere årligt.