Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Green Hub Denmark

Green Hub Denmark er et stærkt offentligt-privat partnerskab, som arbejder med grøn innovation, bæredygtige forretningsmodeller samt test og demonstration af morgendagens grønne løsninger.

Green Hub Denmark bygger bro mellem virksomheder, forbrugere, forskere og myndigheder og skaber en samarbejdsplatform, som muliggør test og demonstration af grønne løsninger. Vi faciliterer samarbeje på tværs for at øge vækst, beskæftigelse og eksport. 

Vilje og viden til at skabe grønne løsninger

Aalborg og Nordjylland har en lang historik med at skabe grønne løsninger i verdensklasse. Her er det vilje og viden, som gør forskellen, for vi har både stærke spillere og unikke rammer for at teste og demonstrere grønne idéer og løsninger.  

Green Hub Denmark arbejder for at gøre Nordjylland til Silicon Valley for grøn omstilling

Tæt samarbejde

Green Hub Denmark har udnævnt en bestyrelse bestående af en række fremtrædende repræsentanter fra nordjysk erhvervsliv og forskning.

Derudover er BusinessAalborg stærkt repræsenteret i Green Hub Denmark qua vores fokus på bæredygtighed, projektudvikling og erhvervsliv.

Michael Stie Laugesen er projektchef i Green Hub Denmark og teamleder for en række medarbejdere i BusinessAalborg, som er dybt involveret i mange af de grønne projekter, som hører under partnerskabets paraply.  

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Michael Stie Projektchef 

Michael Stie Laugesen

Projektchef og teamleder, Green Hub Denmark

2520 0472

mila@aalborg.dk

Grønne løsninger

I BusinessAalborg er vi projektledere på en række grønne af de indsatser, som er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse. Her kan du få indblik i nogle af de grønne indsatser:

GREEN

Med fokus på energiscreening af små og mellemstore virksomheder kan den enkelte virksomhed gennem GREEN få 50 procent tilskud til udarbejdelse af en grøn forretningsmodel samt implementering.

Kasper Kjærsgaard Nielsen

Projektleder, projekt GREEN 

2520 1539

kani@aalborg.dk

Kristian Østergaard Johansen

Projektkoordinator, projekt GREEN 

2520 1585

koje@aalborg.dk

Det internationale perspektiv

Grønne indsatser på tværs af grænser - her er Thilde Møller Harsen blandt andet involveret i projekter som Decarb, eksport af danske teknologier til Los Angeles, New York og Candada. Thilde er desuden aktiv i det europæiske netværk Smart City Tech.  

Thilde Møller Larsen

International projektleder

2520 1551

tml@aalborg.dk

Nysgerrig på mere?

Besøg os på websitet Green Hub Denmark og bliv klogere på partnerskabet, vores arbejde med grøn omstilling og se, hvorfor Nordjylland er den grønne innovations svar på Silicon Valley.  

Læs mere på www.greenhubdenmark.dk

Du er også velkommen til at kontakte vores kommunikationskonsulent for yderligere informationer, materialer og pressekoordinering. 

Cæcilie Kallehave Jensen

Kommunikationskonsulent

2520 1568

caecilie.jensen@aalborg.dk

Del indhold