Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erhvervskonsulenter

Vores erfarne erhvervskonsulenter i BusinessAalborg har hver deres spidskompetencer og branchekendskaber, så vi kan opfylde dine specifikke behov.

Det hurtige overblik 

Uffe Koch
Specialist i tech og digitalisering samt webshops til detailhandlen

John Büchler
Specialist i kapital, likviditet og finansiering

Lars Mehlum
Specialist i internationalisering, investering og ledelse

Brian Juhl Lorentsen
Specialist i rekruttering og ansættelseforhold

Frida Tarp
Specialist i socialt ansvar 

Thomas Lykholt Dahl
Specialist i digitalisering, forretningsudvikling og digitale startups

Søren Frandsen
Specialist i salg og ejerskifte samt byggebranchen 

Kasper Porsmose Hansson
Specialist inden for restaurationsbranchen og take-away samt startups

Tanja Hovgaard
Specialist i startups, økonomi og byggebranchen

Tommy Møllgaard Siim
Specialist i startups og salg

Mark Rosener
Bygger bro mellem etablerede virksomheder og startups

Thomas Lykke Camin
Specialist i business angels og spildudvikling

Helle Duus
Specialist i salg og eksport 

Læs mere om konsulenterne og få deres kontaktdetaljer nedenfor.

Uffe Koch

Uffe Koch

Brug Uffe som din sparringspartner, når det kommer til at udbrede digitalisering i din virksomhed. Hvordan kommer du i gang, muligheder, udfordringer, det at se hvor digitalisering kan styrke din forretning, mv. Uffe har mange års erfaring inden for tech og IT. Han har startet og solgt flere virksomheder, arbejdet som udvikler og som rådgiver inden for software og apps.   

Guide: Dyk ned i Uffes guide til mere online salg og webshop

Youtube: Mød Uffe og se, hvordan han kan hjælpe din virksomhed

2520 0949

uk@aalborg.dk

Linkedin 

John Buchler 2019

John Büchler

Gør brug af Johns store viden om finansiering, kapitalfremskaffelse og lokalisering, når du fx. tænker på at udvide. Han har mange års erfaring med ejendomsinvesteringer og en baggrund i den finansielle branche. Dertil har John haft egen konsulentvirksomhed og har et godt kendskab til den maritime branche, hvor han er projektleder for Aalborg Maritime Network. 

Guide: Dyk ned i Johns gode råd til at få styr på din likviditet

Youtube: Mød John og opdag, hvordan han kan hjæpe dig

2520 1581

jobu@aalborg.dk

Linkedin 

Lars Mehlum

Lars Mehlum

Går du med planer om at gøre din virksomhed eksportparat, eller har du brug for at vende ledelsesmæssige problemstillinger? Så står Lars klar med rådgivning og sparring. Lars har drevet egen produktionsvirksomhed med forhandlernetværk og B2B-salg i både Danmark og i udlandet. Derudover har han lang erfaring med investering og finansiering fra sin baggrund i danske og udenlandske banker.  

Youtube: Se hvordan Lars kan gøre en forskel

2520 1518

mehlum@aalborg.dk

Linkedin 

Brian Lorentsen 2020

Brian Juhl Lorentsen

Kontakt Brian når du har brug for at ansætte medarbejdere. Med 15 års erfaring med rekruttering og forretningsudvikling har han et kæmpe netværk blandt nordjyske virksomheder og vidensinstitutioner som bl.a. UCN og AAU. Dertil kender Brian de mange muligheder, der findes for at ansætte højtuddannede medarbejdere med tilskud. 

Youtube: Se hvordan Brian kan hjælpe dig

2520 1533

bjl@aalborg.dk

Linkedin

Frida Tarp (1)

Frida Tarp

Fridas hjerte banker for socialt ansvar og er det oplagte valg, når du overvejer at tænke socialt ansvar ind i din forretning. Få hendes sparring på, hvor og hvordan du kan sætte ind, så det at tage socialt ansvar giver mest mening for netop din forretning og din organisation. Det kan være inden for arbejdskraft, samhandel, værdikæder mv.  

Youtube: Se hvordan Frida kan hjælpe din virksomhed

2520 0131

frit@aalborg.dk

Linkedin 

Thomas Lykholt Dahl

Thomas Lykholt Dahl Sh 

Brug Thomas som din sparringspartner, hvis du ønsker at øge digitaliseringsgraden i din virksomhed, søger sparring på forretningsudvikling eller er ved at bygge en digital startup. Thomas har stor erfaring inden for digitalisering og forretningsudvikling og har arbejdet med nogle af landets største virksomheder. Derudover har han været digital iværksætter og udviklet produkter fra bunden. 

2520 0272

tld@aalborg.dk

Linkedin

Soeren Frandsen

Søren Frandsen

Brug Søren, når du har brug for gode råd i forhold til fx. salg, markedsføring og personaleudvikling. Gør også brug af hans erfaringer med salgsmodning og generationsskifte. Søren har tidligere drevet sit eget internationale handelsfirma og har et stort netværk inden for engroshandel, detailhandel og byggeri, som han gerne deler med dig.   

Youtube: Se hvordan Søren kan hjælpe dig

2520 1534

ssf@aalborg.dk

Linkedin 

Kasper

Kasper Hansson

Kasper har mange års erfaring fra fødevareindustrien og restaurationsbranchen. Han har bl.a. været med til at starte egen virksomhed op fra bunden og skalere den til at have 13 afdelinger og 300 ansatte. Koncept- og forretningsudvikling er derfor blandt Kaspers spidskompetencer. Brug ham som din sparringspartner til at teste og udvikle på dine idéer og få gode råd med på vejen i forhold til at gøre dem skalerbare. 

Guide: Download Kaspers guide til at komme i gang med take away

Youtube: Se hvordan Kasper kan hjælpe startup virksomheder

2520 1573

kph@aalborg.dk

Linkedin

Tanja

Tanja Hovgaard

Brug Tanja som din sparringspartner til at få styr på bogføring, budget, administration, fakturering mv. Hun kan også hjælpe dig, når du starter virksomhed op sammen med andre, og når du skal i gang med at ansætte medarbejdere. Tanja har nemlig mange års erfaring med egen virksomhed inden for pleje- og rengøringsbranchen, hvor hun sammen med sin kompagnon havde 65 ansatte. Hun er også dit oplagte valg, hvis du byder på offentlige udbud.

Youtube: Se hvordan Tanja kan hjæpe din virksomhed

2520 1587

tho@aalborg.dk

Linkedin 

Tommy

Tommy Møllgaard Siim

Brug Tommy som din sparringspartner, når det kommer til personligt salg, digital markedsføring og forretningsudvikling. Tommy kan, med sin mangeårige erfaring som iværksætter og selvstændig, hjælpe dig godt på vej på din iværksætterejse. Som iværksætter har Tommy haft eget reklame- og webbureau og arbejdet med udvikling af kommunikationsplatforme.

Youtube: Mød Tommy og se, hvordan han kan gøre en forskel

2520 1554

tms@aalborg.dk

Linkedin 

Mark Rosener

Mark Rosener

Mark matcher etablerede virksomheder med iværksættere for at skabe synergi på tværs. Som spin-in konsulent kan du bruge ham til at finde de helt rigtige iværksættere, som kan hjælpe din virksomhed med at se nye muligheder og løsninger inden for fx. teknologi, bæredygtighed og det at vende forretningsmodeller på hovedet. Bag sig har Mark mange års erfaring med  tech og it, konceptudvikling og go-to-market strategier.  

Youtube: Se hvordan Mark arbejder med at bygge bro

2520 0662

mr@aalborg.dk 

Linkedin 

Thomas Lykke

Thomas Lykke Camin

Er din forretningsidé inden for spiludvikling eller gamification, så er Thomas det oplagte valg. Han sætter spot på potentiale og deler gerne ud af sine erfaringer og netværk. 

Youtube: Mød Thomas og se, hvordan han arbejder

2095 0664

thla@aalborg.dk

Linkedin 

Helle Duus Erhvervskonsulent Sh

Helle Duus

Brug Helle som din sparringspartner når det kommer til forretningsudvikling og eksport. Med en baggrund inden for salg og eksport er hun klar til at hjælpe dig godt videre og deler gerne ud af sit store netværk. Helle har også et ganske særligt kendskab til franske og norske forhold.

Youtube: Se hvordan Helle kan hjælpe din virksomhed

2520 1566

hdj@aalborg.dk 

Linkedin 

Del indhold

Selvbetjening