Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Internationalisering

Få hjælp til at komme i gang med eksport og finde nye internationale samarbejdspartnere

Sparring og netværk 

I BusinessAalborg står vi klar til at give dig sparring omkring din virksomheds internationalisering og de udfordringer og muligheder det giver. Uanset om der er tale om eksport, import, outsourcing, arbejdskraft, etablering i udlandet eller andet, så er vi klar.

Vi kan give sparring på din eksportplan, kompetenceafklaring, adgang til støtteordninger, netværk og samarbejdspartnere, international arbejdskraft og studerende, finansiering mv.

Du er velkommen til at kontakte Lars Mehlum eller Helle Duus, som er vores erhvervskonsulenter med speciale i internationalisering og eksport. 

Lars Mehlum

Lars Mehlum

Går du med planer om at gøre din virksomhed eksportparat, eller har du brug for at vende ledelsesmæssige problemstillinger? Så står Lars klar med rådgivning og sparring. Lars har drevet egen produktionsvirksomhed med forhandlernetværk og B2B-salg i både Danmark og i udlandet. Derudover har han lang erfaring med investering og finansiering fra sin baggrund i danske og udenlandske banker.  

2520 1518

mehlum@aalborg.dk

Linkedin

Helle Duus Erhvervskonsulent Sh

Helle Duus 

Brug Helle som din sparringspartner når det kommer til forretningsudvikling og eksport. Med en baggrund inden for salg og eksport er hun klar til at hjælpe dig godt videre og deler gerne ud af sit store netværk. Helle har også et ganske særligt kendskab til franske og norske forhold.

2520 1566

hdj@aalborg.dk 

Linkedin 

Deltagelse i EU-projekter

Mangler du overblik over EUs mange funding og projektmuligheder, eller søger du projektsamarbejdspartnere, så står vi klar til at hjælpe dig. Det kan fx. være projektsamarbejder gennem InterReg eller Northern Connections, hvor vi kan facilitere og hjælpe dig med at finde andre europæiske samarbejdspartnere. 

Kontakt Christina Zinck Folmand Knudsen for flere informationer

Christina er chefkonsulent med speciale i internationale relationer og projektudvikling 

Forretningsmuligheder i Kina

Er du interesseret i samarbejde med kinesere, så kan vores Chinese-Nordic Innovation Center (CNIC) hjælpe dig med gode råd og netværk. CNIC har kontor i Shanghai og i Aalborg og har til formål at styrke forretning, viden og relationer på tværs af Kina og de nordiske lande. CNIC er resultatet af en samarbejdsaftale mellem Aalborg Kommune og den kinesiske strategiske organisation NETC. 

Læs mere om Chinese-Nordic Innovation Center

Verdens største B2B-netværk

Gennem Enterprise Europe Network tilbyder vi hjælp til at finde nye samarbejdspartnere i udlandet. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Kontaktformidling til udenlandske samarbejdspartnere 
  • Adgang til projektpartnere til bl.a. EU-projekter
  • Information og vejledning om EU-tilskudsmuligheder
  • Information om CE-mærkning og EU-udbud

Med sine godt 600 kontorer i over 50 lande er Enterprise Europe Network verdens største B2B-netværk. 

Læs mere om Enterprise Europe Network

Få hjælp til international arbejdskraft

Har din virksomhed internationale medarbejdere eller tænker du på at ansætte nogle?

Så kan International House North Denmark bidrage til at gøre processen lettere ved hjælp af vores serviceydelser og vejledning til virksomheder og organisationer i Nordjylland. Denne hjælp omhandler tre forskellige indsatsområder: tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af internationale medarbejdere.

Læs mere om International House North Denmark

Del indhold

Selvbetjening