Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Internationalisering

Få hjælp til at komme i gang med eksport og finde nye internationale samarbejdspartnere

Sparring og netværk 

I BusinessAalborg står vi klar til at give dig sparring omkring din virksomheds internationalisering og de udfordringer og muligheder det giver. Uanset om der er tale om eksport, import, outsourcing, arbejdskraft, etablering i udlandet eller andet, så er vi klar.

Vi kan give sparring på din eksportplan, kompetenceafklaring, adgang til støtteordninger, netværk og samarbejdspartnere, international arbejdskraft og studerende, finansiering mv.

Du er velkommen til at kontakte Helle Duus, som er vores erhvervskonsulent med speciale i internationalisering og eksport. 

Helle Duus Erhvervskonsulent Sh

Helle Duus 

Brug Helle som din sparringspartner når det kommer til forretningsudvikling og eksport. Med en baggrund inden for salg og eksport er hun klar til at hjælpe dig godt videre og deler gerne ud af sit store netværk. Helle har også et ganske særligt kendskab til franske og norske forhold.

2520 1566

hdj@aalborg.dk 

Linkedin 

Deltagelse i EU-projekter

Mangler du overblik over EUs mange funding og projektmuligheder, eller søger du projektsamarbejdspartnere? Så står vi klar til at hjælpe dig. Det kan fx. være projektsamarbejder gennem InterReg, hvor vi kan facilitere og hjælpe dig med at finde andre europæiske samarbejdspartnere. 

Kontakt Christina Zinck Folmand Knudsen for flere informationer

Christina er chefkonsulent med speciale i internationale relationer og projektudvikling.  

Få hjælp til international arbejdskraft

Har din virksomhed internationale medarbejdere, eller tænker du på at ansætte nogle?

Så kan International House North Denmark bidrage til at gøre processen lettere ved hjælp af vores serviceydelser og vejledning til virksomheder og organisationer i Nordjylland. Denne hjælp omhandler tre forskellige indsatsområder: tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af internationale medarbejdere.

Læs mere om International House North Denmark

Del indhold

Selvbetjening