Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Internationalisering

Få hjælp til at finde nye samarbejdspartnere i Danmark og internationalt.
Verdenskort

Gratis kontaktformidling og sparring

I BusinessAalborg står vi klar til at give dig sparring omkring din virksomheds internationalisering og de udfordringer og muligheder det giver jer. Uanset om der er tale om eksport, import, outsourcing, arbejdskraft, etablering i udlandet eller andet, så er vi klar.

Vi kan give sparring på din eksportplan, kompetenceafklaring, adgang til støtteordninger, netværk af internationaliseringskonsulenter og samarbejdspartnere, international arbejdskraft og studerende, finansiering mm.

Kontakt vores erhvervskonsulenter for faglig sparring

Find et netværk som kan styrke din virksomhed

Få hjælp til international arbejdskraft

Har din virksomhed internationale medarbejdere eller tænker du på at ansætte nogle?

Så kan International House North Denmark bidrage til at gøre processen lettere ved hjælp af vores serviceydelser og vejledning til virksomheder og organisationer i Nordjylland. Denne hjælp omhandler tre forskellige indsatsområder: tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af internationale medarbejdere.

Læs mere om International House North Denmark (åbner i nyt vindue

Byg bro til Norge 

Skal du eksportere til det norske marked eller etablere dig i Norge?

Så kan BusinessBroen Norge-Norddanmark hjælpe din virksomhed inden for eksport, etablering og arbejdskraft. Vi kan hjælpe med vejledning og tilskud til fx identificering af potentielle kunder eller samarbejdspartnere i Norge, vejledning om love og regler, opstart af selskab i Norge eller markedsføring af dine produkter eller ydelser mm.

Kontakt erhvervskonsulent Helle Duus for flere informationer

Få flere informationer om BusinessBroen (åbner i nyt vindue) 

Brains Business

Vil du øge din synlighed på nye markeder, som en del af det nordjyske IKT-miljø kan Brains Business hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med adgang til nye markeder via klynge-klynge samarbejde på udvalgte markeder, deltagelse på internationale messer, studieture til udlandet og deltagelse i internationale projekter. Brains Business giver også mulighed for adgang til kontorplads og mødelokaler i udlandet.

Læs mere om Brains Business

Samarbejdsmuligheder i Arktis

Arctic Consensus har kontor i Grønland og Aalborg og vi kan hjælpe din virksomhed med udvikling af forretningsmuligheder samt formidling af viden om de arktiske regioner.

40-års tradition for samarbejde har udviklet en stærk relation mellem Nordjylland og Grønland, og Aalborg er blevet en indgang til Grønland og andre dele af Arktis. Og vi ønsker fortsat at udvikle og vedligeholde Nordjyllands rolle som en attraktiv samarbejds- og handelspartner for de arktiske regioner – her specielt Grønland.

Vores vision er at fremme vækst og udvikling i Grønland, herunder i de øvrige arktiske regioner, gennem samarbejde på tværs af erhvervslivet, uddannelse, forskning og kultur.

Læs mere om Arctic Consensus 

Innovation i Afrika

Foreningen Access2Innovation giver danske virksomheder mulighed for at indtage nye vækstmarkeder i Afrika. Vi samler forskere, NGOer, offentlige institutioner og private virksomheder i innovative partnerskaber for at skabe bæredygtige løsninger målrettet lokale markedsbehov.

Som medlem i Access2innovation bliver du en del af en samlet innovationsplatform, som sikrer indsigt i det afrikanske marked, finansieringsmuligheder, adgang til nyeste forskning, lokalt netværk og nye forretningsmuligheder.

Læs mere om Access2Innovation 

Verdens største B2B-netværk

Gennem Enterprise Europe Network tilbyder vi gratis hjælp til at finde nye samarbejdspartnere i udlandet. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Kontaktformidling til udenlandske samarbejdspartnere 
  • Adgang til projektpartnere til bl.a. EU-projekter
  • Information og vejledning om EU-tilskudsmuligheder
  • Information om CE-mærkning og EU-udbud

Med sine godt 600 kontorer i over 50 lande er Enterprise Europe Network verdens største B2B-netværk. 

Læs mere om Enterprise Europe Network (åbner i nyt vindue)

Del indhold

Selvbetjening