Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Anbefalinger

Vi har mødt Aalborgensiske virksomheder til en snak om deres forretning, og hvordan de har gjort brug af faglig sparring og kontaktformidling for at styrke deres virksomhed.

Yodaway

Hjælpsomme robotter, der fungerer som receptionister, og kunstig intelligens, der kan belyse kundetrafik, er blandt de produkter, som den aalborgensiske tech-virksomhed Yodaway står bag. Undervejs har de tre stiftere brugt vores erhvervskonsulenter som sparringspartner i forbindelse med bl.a. finansiering og netværk.

Læs mere om Yodaways rejse, hvordan de har skaffet finansiering, og hvordan robotterne har gjort sit indtog i Dubai

Yodaway 1

 

Inklusio & Special Minds

Inklusio og Aalborg-afdelingen af Special Minds IT fandt hinanden gennem BusinessAalborg. I dag samarbejder de om en digitaliseringsopgave for 18 millioner kroner. Vi har mødt CEO Stein Erik Skotkjerra og CTO Orla Pedersen til en snak om nye netværk, stærke spidskompetencer på tværs og glæden ved at vinde over store IT-giganter.

Se Inklusio og Special Minds historie om et match til millioner

Specialminds Inklusio

 

Madsen Vinduer & Døre

En ny medejer med akademisk baggrund har givet Madsen Vinduer & Døre ekstra medvind. Siden Jesper Ravn Lorenzen købte sig ind i snedkervirksomheden i Vester Hassing er tallet af medarbejdere nemlig næsten tredoblet, og Michelin-restauranten NOMA er blandt kunderne.

Vi har mødet Jesper til en snak om ejerskifte, nye akademiske øjne og kunderejser - læs hele interviewet her

Madsen Vinduer Og Doere Jesper

 

Noella

Det aalborgensiske tøj- og taskemærke Noella har de seneste år oplevet så massiv efterspørgsel og vækst, at de både har måttet finde nye lokaler og har femdoblet antallet af medarbejdere. Agilitet, fleksibilitet og et særligt lagerkoncept er en del af forklaringen på firmaets store succes, fortæller den unge direktør Lau Kjær Knudsen, som undervejs har fået sparring af BusinessAalborgs erhvervskonsulent Søren Frandsen.

Læs om Noellas væksthistorie her

Noella 1

 

Funcenter

Hos FunCenter Aalborg betød nedlukningen af Danmark, at indehaver Jan Olsen fra den ene dag til den anden måtte holde inde med at invitere kunder indenfor hos eventcentret på Eternitten. Jan Olsen fandt en medspiller i form af BusinessAalborg, da han stod alene med at forstå regeringens hjælpepakker.

Læs, hvordan Funcenter Aalborg fik en hjælpende hånd

Jan Olsen Funcenter

Gade & Juul

Malene og Henriette har været på en spændende rejse med deres virksomhed, der har indeholdt både faglig og personlig udvikling. Deres fokus har fra starten været på at holde jordforbindelsen, alt imens de byggede deres smykkeunivers. 

Læs, hvordan erhvervskonsulent Helle Duus Jørgensen hjalp med at finde fokus

Del indhold