Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

FunCenter fandt gode råd hos BusinessAalborg

Jan Olsen fra FunCenter Aalborg fandt en medspiller i form af BusinessAalborg, da han stod alene med at forstå regeringens hjælpepakker.
Jan Olsen FunCenter

Hos FunCenter Aalborg betød nedlukningen af Danmark, at indehaver Jan Olsen fra den ene dag til den anden måtte holde inde med at invitere kunder indenfor hos eventcentret på Eternitten. Derfor er regeringens hjælpepakker til erhvervslivet en vigtig del af den hverdag, som nu præger iværksætteren. 

Fem fuldtidsansatte og mere end 30 deltidsansatte er nemlig sendt hjem på lønkompensation, mens Jan Olsen som ejerleder fortsat er på kontoret. 

Selvom han i øjeblikket er ene mand tilbage i FunCenter, fik han dog en hjælpende hånd til at håndtere hjælpepakker, kompensation og generel information om den aktuelle situation for virksomheder. 

Erhvervskonsulent Brian Juhl Lorentsen fra BusinessAalborg rakte nemlig en hjælpende hånd ud til den aalborgensiske virksomhed.  

- Han kom med nogle råd, og jeg blev sendt videre til en kollega, der har fokus på finansiering. Der fik jeg hjælp til, hvad jeg skridt for skridt skulle gøre. Det betød, at jeg havde nogle at snakke med om det her, siger Jan Olsen. 

Dermed fik ejerlederen belyst sine muligheder i en svær situation. 

- For os er det altafgørende at få de her pakker. Men det har været svært at navigere i reglerne omkring det. Derfor er det alfa og omega at få hjælp. Der var hurtig ekspedition i stedet for at sidde for sig selv og læse side op og side ned, siger han. 

Funcenter Teamet

De gode råd fra BusinessAalborgs erhvervskonsulenter betød, at FunCenters leder ikke stod alene i en hård situation for virksomheden og hele eventbranchen i helhed.  

- Det er vigtigt, at man føler sig som en del af et hold. Alle mine medarbejdere er sendt hjem, og jeg sidder alene med det hele. Derfor har det været vigtigt at have et netværk og et sikkerhedsnet, der går op i, hvordan det går med én og interesserer sig for ens situation, lyder det fra Jan Olsen. 

BusinessAalborgs vifte af erhvervskonsulenter står fortsat klar til at hjælpe de aalborgensiske virksomheder med spørgsmål om og rådgivning i den aktuelle situation.

Mød erhvervskonsulenterne, se deres forskellige spidskompetencer og hvordan de kan hjælpe dig 

Kontakt Brian fra BusinessAalborg

Gør som FunCenter og brug Brian Juhl Lorentsen som din sparringspartner.

Se hvordan Brian kan hjælpe dig

Brian Lorentsen 2020

Brian Juhl Lorentsen, erhvervskonsulent

Tlf. 2520 1533

E-mail bjl@aalborg.dk

Del indhold