Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Book din forhåndsdialog online

25. marts 2019
Inden du etablerer, ændrer eller udvider din virksomhed er det vigtigt, at du ved, hvilke tilladelser du har brug for indenfor byggeri og miljø. For at hjælpe dig bedst muligt, tilbyder vi en gratis forhåndsdialog, som du har mulighed for at booke online.

Forhåndsdialogen hjælper med at afklare rammerne for dit projekt. Vi hjælper med at finde ud af, hvilke tilladelser, der er nødvendige, vi giver dig en realistisk tidshorisont og et overblik over, om det er nødvendigt at involvere andre myndigheder.

I Aalborg Kommune udvikler vi os sammen, og derfor vil vi hjælpe dig bedst muligt i gang med dit projekt.

Undgå det uforudsete

Ved at booke en forhåndsdialog kan du gennemføre dit projekt uden uforudsete problemer. Du kommer ikke til at stå midt i dit projekt og pludselig opdage, at du mangler en tilladelse, som er nødvendig for at du kan fortsætte projektet. Forhåndsdialogen er med til at eliminere typiske fejl og mangler i opstartsfasen af et projekt.

Få svar på dine spørgsmål

Booker du forhåndsdialogen online, kan du selv vælge, hvornår du vil mødes med os. Hvis du giver en god beskrivelse af dit projekt, og vedhæfter skitser og andre relevante dokumenter, finder vi den medarbejder som bedst kan svare på netop dine spørgsmål. Hvis der er nogle spørgsmål, som vi ikke kan svare på med det samme, finder vi selvfølgelig svar på dem efterfølgende.

Forhåndsdialogen er et gratis møde, der varer 30-60 minutter.

Book din forhåndsdialog her

Del indhold