Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

BEDREBusiness for erhvervslivet

12. maj 2014
BusinessAalborg tilbyder gratis information, rådgivning og kontaktformidling for etablerede virksomheder, iværksættere og investorer.

Navneskifte

Aalborg Kommunes Erhvervsafdeling har skiftet navn til BusinessAalborg. Navneskiftet markerer, at Aalborg Kommune sætter ekstra fokus på, hvad vi kan tilbyde erhvervslivet samtidig med, at navnet kort og godt fortæller, at vores formål er at skabe de bedste betingelser for at starte og drive virksomhed i Aalborg og Nordjylland. 

BEDREBusiness for dig og din virksomhed

BusinessAalborg tilbyder gratis information, rådgivning og kontaktformidling for etablerede virksomheder, iværksættere og investorer. Vores erfarne erhvervskonsulenter tager gerne på besøg i din virksomhed, hvor vi snakker om din situation og dine behov. 

Vi kan også henvise til relevante rådgivere og tilbud,f.eks. gennem Væksthus Nordjylland, eller skabe kontakt til nye samarbejdspartnere, der kan understøtte udviklingen af din virksomhed. På den måde skaber vi BEDREBusiness for dig og din virksomhed

Tilbud til iværksættere og virksomheder

Følg BusinessAalborg på LinkedIn

Linkedin

Bliv opdateret på erhvervsarrangementer, nye tiltag og muligheder for rådgivning og investeringsfremme, nyheder og nøgletal for erhvervslivet. 

Kontakt os

Tonny Thorup 2017

 

Tonny S. Thorup

Erhvervschef

9931 1565 / 2520 1565

tst@aalborg.dk

Del indhold