Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

SeniorDigital

Lær at bruge en computer, Digital Post, NemID, Netbank og digital kommunikation med det offentlige.

Med en computer bestemmer du selv. Du kan få hjælp til det digitale på Aalborg Kommunes aktivitetscentre, på bibliotekerne eller i dit eget hjem.

Læs mere om mulighederne for at få hjælp til at blive digital

App-café

Go Card A6 Appcafe Side 1

Antallet af apps til tablets og smartphones stiger, og det samme gør antallet af brugere. Derfor har SeniorDigital oprettet App-Caféer, hvor man lærer hvilke apps, man kan have gavn af at bruge og hvordan man kommer i gang. 

Apps kan anvendes til for eksempel at finde vej med Google Maps, mulighed for at låne E-bøger og lydbøger i E-reolen eller hjælp til hukommelse og planlægning med en digital kalender eller en påmindelsesapp.

Hvor finder jeg en App-café

Vi starter med at lave App-Caféer på bl.a. biblioteker, aktivitetscentre, Haraldslund, Sundhedscentret og Huset i Hasserisgade.

For nærmere information, kontakt SeniorDigital på 9931 1426

Hent folder om at blive dus med din iPad

Hent folder om at blive dus med Apps

 

Årets Digitale initiativ

Digitale InitiativAalborg Kommune har med SeniorDigital vundet prisen for Årets Digitale initiativ. Det prisvindende initiativ hedder "PC-Hjælp til Ældre Borgere - Generationer mødes".

Kort fortalt bygger projektet på, at mange ældre borgere har behov for hjælp til digital post og selvbetjening. Samtidig har unge under uddannelse til IT-supporter svært ved at finde en praktikplads og må i stedet i skolepraktik. Men ofte har praktikcentret på Tech College svært ved at finde nok relevante opgaver til at indfri uddannelsens mål.

Den udfordring har SeniorDigital fundet en løsning på til gavn for begge parter: De kommende it-supportere hjælper ældre med it.

Du kan læse mere om PC-hjælp til Ældre borgere under fanen "Hjælp til din PC"

 

Del indhold

PC hjælp til Ældre Borgere

Teglværket 2
9400 Nørresundby
Tlf. 2526 6856