Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kvalitet og innovation

Flere ældre, flere diagnoser og større behov for pleje. Sammen med færre hænder og ressourcer er det fremtidens udfordringer. Derfor skal vi tænke kreativt og være innovative.

Sider Fra Aalborg Paa Forkant 2016

Kvalitets- og innovationsenheden i Ældre- og Handicapforvaltningen er oprettet for at fremme den innovative udvikling i Ældre- og Handicapforvaltningen - og gerne i samarbejde med andre, private eller offentlige virksomheder.

Se mere om offentligt/privat samarbejde

Innovation forstås i Ældre- og Handicap-forvaltningen som kreativitet succesfuld implementering. I øjeblikket fylder velfærdsteknologi meget på innovations-området, men der er også fokus på blandt andet social innovation, forbedring af arbejdsgange, digitalisering og forandringsledelse i det offentlige.  Til dette formål er der afsat en årlig innovationspulje på 7 mio. kr.

Hent pjece om innovation: Aalborg på forkant

Nøgleordene for at skabe velfærdsinnovation i Ældre- og Handicapforvaltningen er åbenhed, inspiration og involvering - værdier som alle er en del af det Frihedsbrev, der har som mål at fremme potentialet til udvikling.

Hent Ældre- og Handicapforvaltningens Frihedsbrev

Projekter, der er støttet af innovationspuljen i 2018

I 2018 støttes 12 projektideer fra hele organisationen til innovationspuljen 2018, som generelt understøtter strategierne i Vision 2020. 

Hent hele listen her.

Offentligt/privat samarbejde

Et samarbejde mellem Aalborg Kommune, Aalborg Universitet og tre private virksomheder har resulteret i udviklingen af en ny demenssikring. Se en film om det her:

 

Del indhold

Hvis du hellere vil ringe

Louise Weikop
9931 5492

Bent Sørensen
9931 5349

Lars Nøhr
3199 5350