Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Den maritime branche

Aalborg Maritime Network er sat i verden for at understøtte udviklingen af den maritime branche i Aalborg.

Aalborg Maritime Network kom til verden i 2016 og er mødestedet for virksomheder, forskere og andre interessenter inden for den maritime branche. Formålet er at understøtte udvikling, synlighed og vækst i Aalborgs maritime virksomheder gennem samarbejde, vidensdeling og kompetenceudvikling.

Udvid dit netværk og stå sammen

Aalborg Maritime Network er et oplagt mødested for at lære dine maritime nabovirksomheder bedre at kende. Netværksmøderne er en blanding af faglige indpark og networking blandt medlemmerne. Netværkets medlemmer er på skift værter, hvor de får mulighed for at præsentere deres virksomhed.

I netværket debatterer vi udfordringer og muligheder samtidig med, at vi arbejder med temaer af fælles interesse. Det kan f.eks. være digitalisering, rekruttering, juridiske forhold, uddannelse og kompetenceudvikling, markedstendenser eller nye forretningsmodeller.

Styregruppen bag netværket

I styregruppen for Aalborg Martime Network sidder Wärtsilä, API Marine, Logimatic, Wrist Ship Supply, Desmi, Gatehouse, UCN, Aalborg Havn, MARCOD og BusinessAalborg. Styregruppen er bl.a. med til at sætte retning, igangsætte initiative og planlægger arrangementer i netværket.

Læs mere om Aalborg Maritime Network på deres hjemmeside

Kontakt os

MARCOD, Aalborg Havn og BusinessAalborg er sekretariat for netværket. Er du nysgerrig på netværket, eller har du spørgsmål vedrørende Aalborgs maritime branche, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

John Buchler 2019

John Büchler

Erhvervskonsulent i BusinessAalborg

9931 1581 / 2520 1581

jobu@aalborg.dk

Linkedin 

Del indhold